Ισπανία

«Ψάχνει αντικαταστάτες του Μουρίνιο ο Πέρεθ»

Έτοιμος στο ενδεχόμενο που αποχωρήσει ο Ζοσέ Μουρίνιο από την τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης στο τέλος της σεζόν θέλει να είναι ο Φλορεντίνο Πέρεθ, σύμφωνα με δημοσιεύματα του καταλανικού Τύπου. Συγκεκριμένα, η «Mundo Deportivo» υποστηρίζει ότι ο πρόεδρος των Μαδριλένων εξετάζει τις περιπτώσεις του Γιόακιμ Λεβ και του Ράφα Μπενίτεθ, αν τελικά ο Πορτογάλος τεχνικός αποφασίσει να φύγει από την ομάδα.

Έτοιμος στο ενδεχόμενο που αποχωρήσει ο Ζοσέ Μουρίνιο από την τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης στο τέλος της σεζόν θέλει να είναι ο Φλορεντίνο Πέρεθ, σύμφωνα με δημοσιεύματα του καταλανικού Τύπου.

Συγκεκριμένα, η «Mundo Deportivo» υποστηρίζει ότι ο πρόεδρος των Μαδριλένων εξετάζει τις περιπτώσεις του Γιόακιμ Λεβ και του Ράφα Μπενίτεθ, αν τελικά ο Πορτογάλος τεχνικός αποφασίσει να φύγει από την ομάδα.

Ωστόσο, πριν από μερικές μέρες είχε γίνει γνωστό από τα βρετανικά Μέσα πως ο «Special One» δεν προτίθεται να αποχωρήσει από τη Ρεάλ και μάλιστα έχει εξουσιοδοτήσει τον μάνατζέρ του να επεκτείνει το τρέχον συμβόλαιό του.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x