Europa League

«Υπέροχο να αποκλείεις τη Γιουνάιτεντ»

Τον ενθουσιασμό του από την πρόκριση της Μπιλμπάο στην επόμενη φάση του Europa League, εξέφρασε ο Φερνάντο Γιορέντε. Μάλιστα ο επιθετικός των Βάσκων, ο οποίος σκόραρε και στις δύο αναμετρήσεις, κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, χαρακτήρισε υπέροχο το συναίσθημα του να αποκλείεις τους «κόκκινους διαβόλους».

Τον ενθουσιασμό του από την πρόκριση της Μπιλμπάο στην επόμενη φάση του Europa League, εξέφρασε ο Φερνάντο Γιορέντε. Μάλιστα ο επιθετικός των Βάσκων, ο οποίος σκόραρε και στις δύο αναμετρήσεις κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, χαρακτήρισε υπέροχο το συναίσθημα του να αποκλείεις τους «κόκκινους διαβόλους».

«Το να αποκλείεις τη Γιουνάιτεντ είναι απίστευτο. Η αλήθεια είναι πως είναι υπέροχο, κάναμε έναν καταπληκτικό αγώνα», ήταν τα λόγια του Γιορέντε, ο οποίος τόνισε πως πλέον πρέπει να συγκεντρωθούν στις εγχώριες υποχρεώσεις τους.

«Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε, επειδή την Κυριακή έχουμε ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στη Βαλένθια. Θα δούμε αν μπορούμε να συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι», πρόσθεσε ο 27χρονος Ισπανός.

Ο Γιορέντε στον επαναληπτικό κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σκόραρε το τέταρτο γκολ στο Europa League και το 23ο συνολικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x