Stoiximan Super League

«Δένει» τον Μέλμπεργκ!

Προτεραιότητα αποτελεί στον Ολυμπιακό η ανανέωση του συμβολαίου του Όλοφ Μέλμπεργκ για ακόμη έναν χρόνο. Σύντομα θα έρθει στην Ελλάδα ο μάνατζερ του Σουηδού αμυντικού και οι δύο πλευρές θα μπουν στο τελικό στάδιο των συζητήσεων για την συγκεκριμένη υπόθεση. Το πιθανότερο σενάριο θέλει τους Πειραιώτες να προτείνουν συμβόλαιο 1+1 χρόνια στον 34χρονο παίκτη.

Προτεραιότητα αποτελεί στον Ολυμπιακό η ανανέωση του συμβολαίου του Όλοφ Μέλμπεργκ για ακόμη έναν χρόνο.

Σύντομα θα έρθει στην Ελλάδα ο μάνατζερ του Σουηδού αμυντικού και οι δύο πλευρές θα μπουν στο τελικό στάδιο των συζητήσεων για την συγκεκριμένη υπόθεση.

Το πιθανότερο σενάριο θέλει τους Πειραιώτες να προτείνουν συμβόλαιο 1+1 χρόνια στον 34χρονο παίκτη, ο οποίος δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα αποσυρθεί από την εθνική του ομάδα μετά το Euro 2012.

Ο έμπειρος αμυντικός, πάντως, τόνισε ότι «μπορεί να υπάρξει συνέχεια στην συνεργασία. Τα τελευταία χρόνια ήταν εκπληκτικά».

Σημαντικό, όμως, θεωρείται και το οικονομικό, αφού ο Μέλμπεργκ είναι ο καλύτερα αμειβόμενος παίκτης των πρωταθλητών Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, ο διεθνής στόπερ αμείβεται αυτή τη στιγμή με 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως. Λογικά οι «ερυθρόλευκοι» θα προσπαθήσουν να ρίξουν αρκετά τις αμοιβές του Σουηδού.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x