Stoiximan Super League

Για το καλύτερο στην Κέρκυρα ο ΠΑΟΚ

Με τα γνωστά προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αυριανό αγώνα στην έδρα της Κέρκυρας, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Συγκεκριμένα, ο Λάζλο Μπόλονι άφησε εκτός αποστολής τους Κατσικάς, Ρομπέρ, Φωτάκης (τιμωρημένος) και τους τραυματίες Έτο, Ίβιτς, και Κρέσιτς.

Με τα γνωστά προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αυριανό αγώνα στην έδρα της Κέρκυρας, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Συγκεκριμένα, ο Λάζλο Μπόλονι άφησε εκτός αποστολής τους Κατσικά, Ρομπέρ, Φωτάκη (τιμωρημένος) και τους τραυματίες Έτο, Ίβιτς, και Κρέσιτς.

Η «ασπρόμαυρη» αποστολή θα αναχωρήσει στις 18:00 για το νησί των «Φαιάκων» με πτήση τσάρτερ.

Σύμφωνα με όσα έδειξε ο Ρουμάνος τεχνικός στις τελευταίες προπονήσεις, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Χαλκιάς. Μπροστά του - από δεξιά προς αριστερά - οι Σνάουτσνερ, Μαλεζάς, Τσιρίλο και Λίνο.

Στα χαφ θα αγωνιστούν ο Γκαρσία και ο Λαζάρ, ενώ πιο μπροστά θα είναι ο Γιάννου. Αριστερά θα παίξει ο Γεωργιάδης, δεξιά ο Σαλπιγγίδης και στην κορυφή της επίθεσης ο Αθανασιάδης.

Την αποστολή αποτελούν οι Αθανασιάδης, Αποστολόπουλος, Γεωργιάδης, Γιάννου, Γλύκος, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Παπάζογλου, Σαλπιγγίδης, Σταφυλίδης, Τσουκαλάς, Χαλκιάς, Λίνο, Τσιρίλο, Γκαρσία, Λάζαρ, Νιμανί και Σνάουτσνερ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x