Stoiximan Super League

Και τώρα… τρέχουμε

Η ΑΕΚ φαίνεται πως εξασφάλισε την πρόκριση στα play offs μετά τη χθεσινή νίκη επί του Παναιτωλικού, αλλά για να παίξει στην Ευρώπη θα πρέπει να φανεί συνεπής στις δεσμεύσεις της προς την UEFA. Μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή θα πρέπει να βρεθούν 1,3 εκατ. ευρώ και μοναδική λύση φαντάζει το δάνειο του Αλ Σουντάιρι.

Η ΑΕΚ φαίνεται πως εξασφάλισε την πρόκριση στα play offs μετά τη χθεσινή νίκη επί του Παναιτωλικού, αλλά για να παίξει στην Ευρώπη θα πρέπει να φανεί συνεπής στις δεσμεύσεις της προς την UEFA.

Μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή θα πρέπει να βρεθούν 1,3 εκατ. ευρώ για να καλυφθούν ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις κυρίως προς πρώην παίκτες και Δημόσιο.

Από τη στιγμή που από το μέτωπο πρώην και νυν μετόχων η «Ένωση» δεν περιμένει άλλα χρήματα και τα περί επενδυτών που κυκλοφόρησαν την περασμένη εβδομάδα παρέμειναν σε επίπεδο σεναρίου, οι «κιτρινόμαυροι» στρέφονται στη λύση Αλ Σουντάιρι.

Γίνεται προσπάθεια να εκταμιευτεί το υπόλοιπο ποσό από το δάνειο που είχε εξασφαλιστεί από τον Σαουδάραβα μέσω του Ντέμη Νικολαΐδη και την υπόθεση χειρίζεται ο Χάρης Οικονομόπουλος. Στην ΠΑΕ αισιοδοξούν πως θα μπορέσουν να πάρουν τα λεφτά, περίπου 1,4 εκατ. ευρώ, δεσμεύοντας τα έσοδα από το τηλεοπτικό συμβόλαιο της επόμενης περιόδου. Σκοπός της διοίκησης είναι να έχει κλείσει αυτό το ζήτημα μέχρι την Τετάρτη, όταν και έχει προγραμματιστεί η γενική συνέλευση της ΠΑΕ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x