Stoiximan Super League

«Δικός μας ο Νίνης»

Τη συμφωνια του Σωτήρη Νίνη με την Πάρμα ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Ιταλικής ομάδας. «Είναι δικός μας. Είναι ένας από τους καλύτερους νέους παίκτες στην Ευρώπη και είμαστε χαρούμενοι που διάλεξε εμάς», τόνισε ο Τομάσο Τζιράρντι επιβεβαιώνοντας το -προ αρκετών μηνών- ρεπορτάζ της Sportday.

Τη συμφωνία του Σωτήρη Νίνη με την Πάρμα ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ιταλικής ομάδας, επιβεβαιώνοντας σχετικό ρεπορτάζ της Sportday πριν από λίγους μήνες.

Με τηλεφωνική του παρέμβαση σε αθλητική εκπομπή τηλεοπτικού σταθμού ο Τομάσο Τζαράρντι πρόλαβε την επίσημη ανακοίνωση από την ομάδα και… φρόντισε ο ίδιος να κάνει γνωστή την απόκτηση του νεαρού Έλληνα διεθνούς μέσου, πλέκοντας και το εγκώμιο του.

«Ο Νίνης; Ναι τον έχουμε πάρει. Είναι ένας από τους καλύτερους νεαρούς ποδοσφαιριστές της Ευρώπης και είμαστε αρκετά υπερήφανοι που μας επέλεξε», τόνισε ο Τζιράρντι και συνέχισε:

«Το συμβόλαιό του έληγε. Είχε κι άλλες προτάσεις αλλά αυτός διάλεξε την Πάρμα. Να θυμάστε ότι αυτός ο παίκτης έχει αγωνιστεί στο τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο και θεωρείται ως ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x