Stoiximan Super League

«Μπορεί την πρωτιά ο ΠΑΟΚ»

Αισιόδοξος ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει την πρωτιά στη διαδικασία των πλέι οφ εμφανίστηκε ο Γιώργος Κούδας, μιλώντας στη SportDay. «Μπορεί να παλέψει με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ και να πάρει την πρωτιά στα πλέι οφ. Βέβαια αυτό θα συμβεί μόνο αν η ομάδα είναι πλήρης και εκμεταλλευτεί τις υπάρχουσες αδυναμίες των άλλων δύο», τόνισε ο παλαίμαχος μεσοεπιθετικός. «Σε όλα τα παιχνίδια που χάσαμε βαθμούς στην Τούμπα διαπίστωσα πόσο σημαντική τελικά είναι η απώλεια του Κοντρέρας», πρόσθεσε.

Αισιόδοξος ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει την πρωτιά στη διαδικασία των πλέι οφ εμφανίστηκε ο Γιώργος Κούδας, μιλώντας στη SportDay. «Μπορεί να παλέψει με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ και να πάρει την πρωτιά στα πλέι οφ. Βέβαια αυτό θα συμβεί μόνο αν η ομάδα είναι πλήρης και εκμεταλλευτεί τις υπάρχουσες αδυναμίες των δύο της Αθήνας», τόνισε ο παλαίμαχος μεσοεπιθετικός. «Σε όλα τα παιχνίδια που χάσαμε βαθμούς στην Τούμπα διαπίστωσα πόσο σημαντική τελικά είναι η απώλεια του Κοντρέρας», πρόσθεσε.

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Γιώργος Κούδας στη «SportDay»

Τι έφταιξε και ο ΠΑΟΚ έχασε ξανά στην Τούμπα, αυτή τη φορά από τον ΠΑΣ Γιάννινα;

«Σίγουρα στην άμυνα και ιδιαίτερα στα εντός έδρας παιχνίδια, που παίζεις πιο απελευθερωμένα, γίνονται αρκετά λάθη. Σε όλα τα παιχνίδια που χάσαμε βαθμούς στην Τούμπα διαπίστωσα πόσο σημαντική τελικά είναι η απώλεια του Κοντρέρας. Ιδιαίτερα την περασμένη Κυριακή σε μια λανθασμένη απόκρουση του τερματοφύλακα, ο αντίπαλος επιθετικός πήρε ριμπάουντ και πέτυχε γκολ. Αυτό δεν θα γινόταν με τον Κοντρέρας. Επίσης, στο επιθετικό κομμάτι σίγουρα λείπει και ο Βιεϊρίνια, που έδινε μεγαλύτερη ταχύτητα, σουτ και έξυπνες πάσες».

Μέχρι πού μπορεί να φθάσει ο φετινός ΠΑΟΚ;

«Μπορεί να παλέψει με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ και να πάρει την πρωτιά στα πλέι οφ. Βέβαια αυτό θα συμβεί μόνο αν η ομάδα είναι πλήρης και εκμεταλλευτεί τις υπάρχουσες αδυναμίες των δύο της Αθήνας».

Πώς θα είναι ο ΠΑΟΚ του 2013;

«Το κυρίαρχο στοιχείο πρέπει να είναι οι υποδομές. Από τη στιγμή που συρρικνώνονται τα έσοδα, δεν μπορείς να πάρεις πρωτοκλασάτους κι ακριβούς παίκτες. Εδώ και χρόνια το λέω αυτό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x