Stoiximan Super League

Αντί για προπόνηση… group therapy

Τα είχαν χύμα τους… ήρθαν και τσουβαλάτα στον Άρη. Την ίδια ώρα που τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει σύλλογος παραμένουν δυσεπίλυτα, ήρθε και το χθεσινό «πατατράκ» με τη διακοπή του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Τα είχαν χύμα τους… ήρθαν και τσουβαλάτα στον Άρη.

Την ίδια ώρα που τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει σύλλογος παραμένουν δυσεπίλυτα, ήρθε και το χθεσινό «πατατράκ» με τη διακοπή του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Πέραν δηλαδή όσων είχαν να τους βασανίζουν, οι Θεσσαλονικείς θα χάσουν -όπως διαφαίνεται- και τον τελευταίο τους στόχο: την κατάληψη της 6ης θέσης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, που υπό προϋποθέσεις θα έδινε ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ο προβληματισμός είναι διάχυτος, το κλίμα ούτως ή άλλως βαρύ κι έτσι αντί για προπόνηση σήμερα στο Ρύσιο, προτιμήθηκε να καθίσουν όλοι μαζί να συζητήσουν την δύσκολη κατάσταση.

Η πρωτοβουλία ανήκει στον Μανουέλ Μασάδο, ο οποίος συγκέντρωσε τους ποδοσφαιριστές, τους μίλησε για λίγη ώρα και στην συνέχεια τους αποδέσμευσε ώστε να αποφορτιστούν.

Ο Πορτογάλος τεχνικός συμμερίστηκε την ανησυχία τους κι έτσι η επόμενη συγκέντρωση προγραμματίστηκε για την Μεγάλη Τρίτη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x