Stoiximan Super League

Τέλος ο Λεμονής!

Πρόωρα χωρίζουν οι δρόμοι του Παναιτωλικού και του Τάκη Λεμονή! Μετά τα άσχημα αποτελέσματα της ομάδας -και τον διαφαινόμενο υποβιβασμό από τη Σούπερ Λίγκα- οι δυο πλευρές συμφώνησαν πως δεν επιθυμούν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους. Έτσι, το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ανακοινώθηκε και επίσημα η κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του Έλληνα τεχνικού (το οποίο ούτως ή άλλως εξέπνεε το καλοκαίρι).

Πρόωρα χωρίζουν οι δρόμοι του Παναιτωλικού και του Τάκη Λεμονή!

Μετά τα άσχημα αποτελέσματα της ομάδας -και τον διαφαινόμενο υποβιβασμό από τη Σούπερ Λίγκα- οι δυο πλευρές συμφώνησαν πως δεν επιθυμούν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους.

Έτσι, το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ανακοινώθηκε και επίσημα η κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του Έλληνα τεχνικού (το οποίο ούτως ή άλλως εξέπνεε το καλοκαίρι).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός αναφέρει

«Μετά από συνάντηση που είχαν ο πρόεδρος Φώτης Κωστούλας και ο προπονητής Τάκης Λεμονής, αποφασίστηκε από κοινού η λύση της συνεργασίας. Οι δύο άνδρες αντάλλαξαν ευχαριστίες για τη μέχρι τώρα άριστη συνεργασία τους. Η ομάδα θα συνεχίσει έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου με προπονητή τον Γιάννη Νταλακούρα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x