Stoiximan Super League

Λύση στις 8 Μαΐου ή πτώχευση!

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης δεν έδωσε το «παρών» στη Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ούτε μέσω κάποιου αντιπροσώπου, κι έτσι στη σημερινή της συνεδρίαση δεν συγκροτήθηκε νέο Διοικητικό Συμβούλιο. Απλώς ορίστηκε νέα Γενική Συνέλευση για τις 8 Μαΐου, με τον Ανδρέα Βγενόπουλο να δηλώνει μετά το τέλος… «Αν δεν βρεθεί λύση τότε, πτωχεύουμε»! Αναλαμβάνει πρωτοβουλία ο Θανάσης Γιαννακόπουλος να προσεγγίσει τον Τζίγκερ.

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης δεν έδωσε το «παρών» στη Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ούτε μέσω κάποιου αντιπροσώπου, κι έτσι στη σημερινή της συνεδρίαση δεν συγκροτήθηκε νέο Διοικητικό Συμβούλιο, απλώς ορίστηκε νέα Γενική Συνέλευση για τις 8 Μαΐου.

Σε αυτή την επαναληπτική συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, καλούνται όλοι οι μέτοχοι να δώσουν το "παρών" προκειμένου να βρεθεί μια λύση και να συγκροτηθεί νέο ΔΣ. Ο Ανδρέας Βγενόπουλος σε σύντομη τοποθέτηση που έκανε μετά το τέλος της σημερινής συνεδρίασης έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου λέγόντας χαρακτηριστικά: «Εάν δεν υπάρξει λύση και στις 8 Μαϊου, τότε πτωχεύουμε».

Αφορμή για την ομόφωνη απόφαση να πραγματοποιηθεί νέα Γενική Συνέλευση αποτέλεσε ένα εξώδικο που απέστειλε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης χθες στον Ανδρέα Βγενόπουλο. Σε αυτό ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ καλούσε τον κ.Βγενόπουλο να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες και να πραγματοποιήσει έλεγχο στην ΓΗΠΕΛ.

«Εγώ αποτελώ μέρος της λύσης και όχι του προβλήματος», τόνισε ο Ανδρέας Βγενόπουλος ζητώντας από όλους τους μετόχους να συμφωνήσουν σε μια επαναληπτική συνεδρίαση της ΓΣ, στην οποία ζήτησε να βρίσκεται και ο Γιάννη Βαρδινογιάννης για να «λογοδοτήσει» -όπως είπε.

Πρόκειται για ένα από τα εξώδικα που αντάλλαξαν οι Γιάννης Βαρδινογιάννης και Ανδρέας Βγενόπουλος κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας. Όπως έγινε γνωστό σήμερα ο κ.Βγενόπουλος έστειλε την Μεγάλη Πέμπτη ένα εξώδικο με το οποίο καλούσε τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ να δώσει το "παρών" στη σημερινή Γενική Συνέλευση ή να ορίσει εκπροσώπους έτσι ώστε να συγκροτηθεί ΔΣ.

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης απάντησε την ίδια ημέρα με άλλο εξώδικο, στο οποίο του έδινε την εξουσιοδότηση να αναλάβει το... κουμαντο των μετοχών του και να ορίσει νέα Διοίκηση.

Πρωτοβουλία από Θανάση
Στην επαναληπτική Γενική Συνέλευση υπάρχει η ελπίδα να δώσει το "παρών" ο Γιάννης Βαρδινογιάννης. Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος -όπως είπε κατά τη διάρκεια της Συνέλευσης- θα αρχίσει μια προσπάθεια προσέγγισης του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ζητώντας του να βοηθήσει την κατάσταση δίνοντας το "παρών" σε αυτή τη νέα διαδικασία.

Την πρωτοβουλία αυτή επιβεβαίωσε και ο ίδιος στις δηλώσεις που έκανε μετά τη Συνέλευση.

«Ναι είναι αλήθεια, θα προσπαθήσω. Θέλω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου για τον Παναθηναϊκό», υποστήριξε -αρχικά- ο Θανάσης Γιαννακόπουλος ο οποίος συνέχισε τις δηλώσεις του:

«Πρέπει να βοηθήσουμε, δεν είμαι με κανέναν. Εϊμαι μόνο με τον Παναθηναϊκό. Εχω δώσει τη ζωή μου για αυτόν. Πρέπει όλοι να βάλουν νερό στο κρασί τους. Ο Παναθηναϊκός έχει αφεθεί αβοήθητος και το ποδόσφαιρο μπορεί να παρασύρει τα πάντα και τον Ερασιτέχνη. Όποιος αγαπά την ομάδα πρέπει τώρα να το αποδείξει εμπράκτως. Δεν με ενδιαφέρει πώς λέγεται ο καθένας. Ούτε τι διαφορές έχουν. Αυτό που ξέρω είναι ότι όλοι πρέπει να βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό. Απευθύνω παράκληση τον κ.Βαρδινογιάννη να καθίσει στο τραπέζι», κατέληξε.

Την ίδια στιγμή, από την πλευρά του Αχιλλέα Μακρόπουλου (προέδρος του Ερασιτέχνη) θα αρχίσει μια προσπάθεια προσέγγισης του Βαρδή Βαρδινογιάννη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x