Γερμανία

Αποσύρει τη φανέλα του Ραούλ η Σάλκε!

Μπορεί να αγωνίστηκε στη Σάλκε μόλις για δύο σεζόν, ωστόσο ο Ραούλ κατάφερε να γίνει –μέσα σε αυτό το διάστημα- ιδιαίτερα αγαπητός, από όλους στην ομάδα της κοιλάδας του Ρουρ. Ο 34χρονος επιθετικός έχει ανακοινώσει ήδη την αποχώρησή του από το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο το καλοκαίρι και ο γερμανικός σύλλογος αποφάσισε να αποσύρει τη φανέλα με το νούμερο «7» για να τον τιμήσει, ακολουθώντας το δρόμο που… χάραξε ο Άγιαξ για τον Γιόχαν Κρόιφ και η Μίλαν για τον Πάολο Μαλντίνι.

Μπορεί να αγωνίστηκε στη Σάλκε μόλις για δύο σεζόν, ωστόσο ο Ραούλ κατάφερε να γίνει –μέσα σε αυτό το διάστημα- ιδιαίτερα αγαπητός, από όλους στην ομάδα της κοιλάδας του Ρουρ.

Ο 34χρονος επιθετικός έχει ανακοινώσει ήδη την αποχώρησή του από το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο το καλοκαίρι και ο γερμανικός σύλλογος αποφάσισε να αποσύρει τη φανέλα με το νούμερο «7» για να τον τιμήσει, ακολουθώντας το δρόμο που… χάραξε ο Άγιαξ για τον Γιόχαν Κρόιφ και η Μίλαν για τον Πάολο Μαλντίνι.

Μάλιστα, εκτός από την απόσυρση της φανέλας του Ραούλ, η Σάλκε αναμένεται να διοργανώσει και ένα φιλικό προς τιμήν του, μέσα στο 2013.

Ο 34χρονος επιθετικός σε συνολικά 96 εμφανίσεις που μετρά –μέχρι σήμερα- σε όλες τις διοργανώσεις με την γερμανική ομάδα, πρόλαβε να σημειώσει 39 τέρματα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x