Ιταλία

«Βλέπει» Παπασταθόπουλο η Γιουβέντους!

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Γιουβέντους φέρεται να βρίσκεται ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, σύμφωνα με δημοσιεύματα του γερμανικού Τύπου. Συγκεκριμένα, η Bild υποστηρίζει ότι η Βέρντερ Βρέμης ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς του διεθνούς κεντρικού αμυντικού και έδωσε 5 εκατ. ευρώ στην Τζένοα. Ωστόσο, υπάρχουν αμφιβολίες αν την επόμενη σεζόν θα βρίσκεται στο «Weserstadion», αφού η ιταλική ομάδα εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για τον 23χρονο παίκτη.

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Γιουβέντους φέρεται να βρίσκεται ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, σύμφωνα με δημοσιεύματα του γερμανικού Τύπου.

Συγκεκριμένα, η Bild υποστηρίζει ότι η Βέρντερ Βρέμης ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς του διεθνούς κεντρικού αμυντικού και έδωσε 5 εκατ. ευρώ στην Τζένοα.

Ωστόσο, υπάρχουν αμφιβολίες αν την επόμενη σεζόν θα βρίσκεται στο «Weserstadion», αφού η ιταλική ομάδα εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για τον 23χρονο παίκτη.

Από την πλευρά τους, οι εκπρόσωποι του Παπασταθόπουλου, Νίκος Κιλτσίδης και Κώστας Φάρρας τονίζουν: «Η Βέρντερ Βρέμης έχει ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς. Τώρα ο Σωκράτης ανήκει στη Βέρντερ. Εάν κάποια ομάδα ενδιαφέρεται για την απόκτησή του, τότε πρέπει να επικοινωνήσει με την ομάδα του…».

Μάλιστα, στο ξεκίνημα του δημοσιεύματος αναφέρεται: «Ο Σούπερ Έλληνας Σωκράτης έχει πραγματοποιήσει σπουδαίες εμφανίσεις ως κεντρικός αμυντικός. Δεν υπάρχει αμφιβολία για ποιον λόγο ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς η Βέρντερ, όμως υπάρχουν αμφιβολίες αν θα βρίσκεται τη νέα σεζόν στην ομάδα του. Όλα δείχνουν ότι ο Σωκράτης βρίσκεται στο στόχαστρο της πρωταθλήτριας Ιταλίας, Γιουβέντους».

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x