Stoiximan Super League

«Τσεκάρει» Σαλίνας ο Πανιώνιος

Σε αναζήτηση προπονητή εξακολουθεί να βρίσκεται ο Πανιώνιος μετά την αποχώρηση του Άκη Μάντζιου από την τεχνική ηγεσία και ένα από τα ονόματα που προτάθηκαν και εξετάζεται σοβαρά είναι αυτό του Πάτσι Σαλίνας. Οι «κυανέρυθροι» καλοβλέπουν την περίπτωση του Ισπανού, πρώην ποδοσφαιριστή της Αθλέτικ Μπιλμπάο και αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις τις επόμενες ημέρες. Προσφυγή ετοιμάζει ο Κουμορτζί.

Σε αναζήτηση προπονητή εξακολουθεί να βρίσκεται ο Πανιώνιος μετά την αποχώρηση του Άκη Μάντζιου από την τεχνική ηγεσία και ένα από τα ονόματα που προτάθηκαν και εξετάζεται σοβαρά είναι αυτό του Πάτσι Σαλίνας. Οι «κυανέρυθροι» καλοβλέπουν την περίπτωση του Ισπανού, πρώην ποδοσφαιριστή της Αθλέτικ Μπιλμπάο και αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις τις επόμενες ημέρες.

Ο Σαλίνας προέρχεται από την Αθλέτικ Μπιλμπάο, όπου και ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά κι αφού «έκλεισε» την καριέρα του έχει αποκτήσει βασικό ρόλο στην λειτουργία των ακαδημιών του συλλόγου ενώ είχε περάσει και από τις ακαδημίες της Θέλτα. Οι Νεοσμυρνιώτες αναμένεται να επικοινωνήσουν με τον Ισπανό στο πλαίσιο συνεργασίας του Πανιωνίου με την ομάδα του Μπιλμπάο.

Ο Πάτσι Σαλίνας είναι αδερφός του Χούλιο,γνωστός από το πέρασμα του από την Μπαρτσελόνα και όχι μόνο.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να έρθει στην Ελλάδα ο ίδιος ο Σαλίνας, να δει από κοντά τους ανθρώπους του Πανιώνιου και να συζητήσει μαζί τους απευθείας το πλάνο της διοίκησης έτσι ώστε να αναλάβει την ομάδα.

Προσφυγή ετοιμάζει ο Κουμορτζί

Ακόμα ένα εμπόδιο καλείται να ξεπεράσει ο Πανιώνιος. Αυτό ακούει στο όνομα του Μπερνάρ Κουμορτζί. Ο Γκανέζος μέσος πήγε να εισπράξει το ποσό των 60.000 ευρώ, τα μισά δηλαδή από αυτά που χάρισε στον Πανιώνιο για να μετακομίσει στη Ντιζόν αλλά τελικά χρήματα δεν υπήρχαν στον λογαριασμό. Η διοίκηση του Πανιωνίου είχε έρθει σε συμφωνία με τον Κουμορτζί δίνοντας του μια επιταγή από τα τηλεοπτικά δικαιώματα και τα χρήματα που θα έμπαιναν αργότερα στα ταμεία της ΠΑΕ. Όμως ο "Κούμο" διαπίστωσε πως οι "κυανέρυθροι" είχαν εκχωρήσει τα δικαιώματα σε άλλη εταιρεία. Έξαλλος ο ποδοσφαιριστής ενημέρωσε τον εκπρόσωπο του, Πασχάλη Τουντούρη, και αποφάσισαν να προχωρήσουν σε προσφυγή διεκδικώντας όλα τα χρήματα που του οφείλονταν (120.000 ευρώ).

Μιχάλης Ηλιού

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x