Stoiximan Super League

«Εμπόδιο» στη συμφωνία

Ένα πρόβλημα προκαλεί καθυστέρηση στην υλοποίηση της συμφωνίας ανάμεσα στον Ζήση Βρύζα και τον Ιβάν Σαββίδη για το δάνειο των 2 εκατ. ευρώ που θα μπουν στον ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα, η πλευρά του ομογενούς επιχειρηματίας ζήτησε εγγράφως από τον Α.Σ. και την ΠΑΕ να παραμείνει η διμερής συμφωνία για τα ποσοστά των εσόδων που καταλήγουν από την ΠΑΕ στον Ερασιτέχνη.

Ένα πρόβλημα προκαλεί καθυστέρηση στην υλοποίηση της συμφωνίας ανάμεσα στον Ζήση Βρύζα και τον Ιβάν Σαββίδη για το δάνειο των 2 εκατ. ευρώ που θα μπουν στον ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, η πλευρά του ομογενούς επιχειρηματίας ζήτησε εγγράφως από τον Α.Σ. και την ΠΑΕ να παραμείνει η διμερής συμφωνία για τα ποσοστά των εσόδων που καταλήγουν από την ΠΑΕ στον Ερασιτέχνη.

Τα τελευταία χρόνια ο Ερασιτέχνης θέλοντας να βοηθήσει την ομάδα συμφώνησε κάθε χρόνο να υπάρχει ένα συγκεκριμένο και πάγιο ποσό, αρκετά μικρότερο από το νόμιμο.

Πέρυσι για παράδειγμα, τα χρήματα που δικαιούνταν βάσει νόμου ο Α.Σ. ήταν περίπου δύο εκατομμύρια ευρώ. Η συμφωνία, όμως, που έγινε μεταξύ των δύο πλευρών έφθανε στις 850.000.

Ωστόσο, η παραπάνω υπόθεση δεν είχε μείνει κρυφή από τον κόσμο και τα μέλη του Α.Σ. Το συγκεκριμένο ζήτημα και η απόφαση εγκρίθηκαν και από τη Γ.Σ. του συλλόγου.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, είναι γνώστης της υπόθεσης, έχει καλή διάθεση να βοηθήσει, όμως δεν μπορεί να δεσμευτεί εγγράφως για κάτι που αφορά τη γενική συνέλευση του συλλόγου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x