Stoiximan Super League

Απαντάει ο Άγγελος

Δεν αποκλείεται εντός της ημέρας να υπάρξει ανακοίνωση από πλευράς ΠΑΣ Γιάννινα για τον Άγγελο Αναστασιάδη. Ο Θεσσαλονικιός τεχνικός αναμένεται να δώσει την οριστική του απάντηση και, σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, αυτή θα είναι θετική. Όλο αυτό το διάστημα ο 59χρονος προπονητής έχει συζητήσει διάφορα θέματα που αφορούν την ομάδα με τον Γιώργο Χριστοβασίλη, ο οποίος έδειξε ικανοποίηση όλα τα «θέλω» του προπονητή

Δεν αποκλείεται εντός της ημέρας να υπάρξει ανακοίνωση από πλευράς ΠΑΣ Γιάννινα για τον Άγγελο Αναστασιάδη. Ο Θεσσαλονικιός τεχνικός αναμένεται να δώσει την οριστική του απάντηση και, σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, αυτή θα είναι θετική.

Όλο αυτό το διάστημα ο 59χρονος προπονητής έχει συζητήσει διάφορα θέματα που αφορούν την ομάδα με τον Γιώργο Χριστοβασίλη, ο οποίος έδειξε ικανοποίηση όλα τα «θέλω» του προπονητή

Ο Αναστασιάδης και η διοίκηση φέρονται να τα έχουν βρει στο οικονομικό και τα υπόλοιπα ζητήματα, όμως όλα θα ξεκαθαρίσουν στη σημερινή συνάντηση.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποιο εναλλακτικό σχέδιο, καθώς οι διοικούντες την ΠΑΕ περιμένουν πως η απάντηση θα είναι θετική. Γι' αυτό και δεν έχουν προχωρήσει σε επαφές με κάποιον άλλο τεχνικό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x