Champions League

Ντι Ματέο: «Το κίνητρο θα νικήσει την έδρα»

Η «δίψα» των παικτών της Τσέλσι και ο πόθος που έμεινε ανεκπλήρωτος το 2008, δίνει κίνητρο στους «μπλε» ώστε να μην επηρεαστούν από την ατμόσφαιρα του «Allianz Arena», σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο Ρομπέρτο Ντι Ματέο στη συνέντευξη Τύπου του μεγάλου τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Μπάγερν! Αποστολή στο Μόναχο, Εύη Μάνου

Η «δίψα» των παικτών της Τσέλσι και ο πόθος που έμεινε ανεκπλήρωτος το 2008, δίνει κίνητρο στους «μπλε» ώστε να μην επηρεαστούν από την ατμόσφαιρα του «Allianz Arena», σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο Ρομπέρτο Ντι Ματέο στη συνέντευξη Τύπου του μεγάλου τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Μπάγερν!

Αποστολή στο Μόναχο, Εύη Μάνου

Ο προπονητής των Λονδρέζων εμφανίστηκε ευδιάθετος και χαμογελαστός ενώπιoν των εκπροσώπων του Τύπου και τόνισε πως η αυτοπεποίθηση των ποδοσφαιριστών του, όπως επίσης και επίγνωση της ποιότητάς τους, θα αποτελέσουν παράγοντες… επιτυχίας, το βράδυ του Σαββάτου!

«Η Μπάγερν παίζει στην έδρα της, αλλά το δικό μας κίνητρο είναι πολύ ισχυρό. Η αυτοπεποίθηση θα παίξει σημαντικό ρόλο και είναι πολύ σημαντικό για τους παίκτες να έχουν επίγνωση της ποιότητάς τους και των ικανοτήτων τους. Έχουμε την ποιότητα που απαιτείται για να φτάσουμε στην κατάκτηση του τροπαίου και γενικότερα είμαστε αισιόδοξοι για το αυριανό ματς».

Ερωτηθείς για το σχέδιο… νίκης της Τσέλσι ο Ρομπέρτο Ντι Ματέο ανέφερε πως ακόμη δεν έχει αποφασίσει για το σχήμα με το οποίο θα παρουσιάσει την ομάδα του και τους ποδοσφαιριστές που θα πάρουν φανέλα βασικού, αλλά έκανε ειδική μνεία στους Ντιντιέ Ντρογκμπά και Φράνκ Λάμπαρντ:

«Ο Φρανκ είναι εκπληκτικός ποδοσφαιριστής. Στα δύσκολα πάντα πρωτοστατεί και ξέρει να διαχειρίζεται κρίσιμες καταστάσεις. Ο Ντιντιέ με τα γκολ του έχει φέρει επιτυχίες στην ομάδα μας και οτιδήποτε κι αν συμβεί στον τελικό, θα είναι ένας από τους θρύλους του συλλόγου».

Φυσικά, κλήθηκε να τοποθετηθεί και για την επόμενη μέρα της Τσέλσι σε περίπτωση που η νέα σεζόν δεν τον βρει στον πάγκο της ομάδας, με τον Ντι Ματέο να αρκείται να αναφέρει πως: «Είναι πολύ σημαντικό για μια ομάδα να τιμά την ιστορία και την κληρονομιά της. Θεωρώ ότι θα ήταν καλό να αναλάβει ένας πρώην ποδοσφαιριστής».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x