Ελλάδα

Τα εισιτήρια του δεύτερου τελικού στο ΟΑΚΑ

Από τη Δευτέρα (21/5) θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων για το δεύτερο τελικό της Α1, στο ΟΑΚΑ, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, όπως ανακοίνωσε η «πράσινη» ΚΑΕ, ύστερα από το νέο πρόγραμμα των αγώνων που όρισε ο ΕΣΑΚΕ. Κανονικά ισχύουν τα «μαγικά χαρτάκια» που έχουν προμηθευτεί ήδη οι φίλοι του «τριφυλλιού».

Από τη Δευτέρα (21/5) θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων για το δεύτερο τελικό της Α1, στο ΟΑΚΑ, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, όπως ανακοίνωσε η «πράσινη» ΚΑΕ, ύστερα από το νέο πρόγραμμα των αγώνων που όρισε ο ΕΣΑΚΕ.

Κανονικά ισχύουν τα «μαγικά χαρτάκια» που έχουν προμηθευτεί ήδη οι φίλοι του «τριφυλλιού».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ για τον 2ο τελικό των play offs της BasketLeague ΟΠΑΠ την Πέμπτη (24/5) στις 7μ.μ.

Τα εισιτήρια της αναμέτρησης θα διατίθενται από τη θύρα 10 στο γήπεδο “Απόστολος Νικολαΐδης” από τις 9π.μ. ως τις 7μ.μ. από τη Δευτέρα (21/5) ως και την Τετάρτη (23/5). Εισιτήρια θα διατίθενται ακόμη από το PAO SHOP (Εμπορικό Κέντρο “Καμάρες”, Χαρ. Τρικούπη 127, Ν. Ερυθραία/ώρες λειτουργίας καταστημάτων). Όσοι έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήρια για την αναμέτρηση, ισχύουν κανονικά
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x