Stoiximan Super League

Ο «τελικός» της ΑΕΚ!

Ποιο Μόναχο; Ο «τελικός» του Champions League γίνεται την Κυριακή για την ΑΕΚ! Ξεκούραστη μετά το ρεπό της Παρασκευής, με αυτοπεποίθηση απ’ τις προηγούμενες… συναλλαγές της με τον Παναθηναϊκό και χωρίς καμία απρόοπτη απουσία, η «Ένωση» πάει να σπρώξει τα ρέστα της στο ΟΑΚΑ για το σεντόνι.

Ποιο Μόναχο; Ο «τελικός» του Champions League γίνεται την Κυριακή για την ΑΕΚ!

Ξεκούραστη μετά το ρεπό της Παρασκευής, με αυτοπεποίθηση απ’ τις προηγούμενες… συναλλαγές της με τον Παναθηναϊκό και χωρίς καμία απρόοπτη απουσία, η «Ένωση» πάει να σπρώξει τα ρέστα της στο ΟΑΚΑ για το σεντόνι.

Η σεζόν τελειώνει και μαζί της τελειώνει (αν όλα εξελιχθούν καλά στην προσπάθεια του Ντέμη Νικολαΐδη) και η φετινή… εκδοχή της ΑΕΚ.

Παρόλο, λοιπόν, που πόνεσε επανειλημμένως τα ματάκια του κόσμου της, η «Ένωση» έχει την ευκαιρία όχι μονάχα να τον αποζημιώσει, αλλά να του δώσει ένα ακόμα κίνητρο για να σκέφτεται με αισιοδοξία την επόμενη σεζόν: Την προοπτική του Champions League.

Με τον αέρα, λοιπόν, της αποτελεσματικότερης ομάδας των πλέι-οφ κι έχοντας φέρει στο χέρι της το να τερματίσει στην κορυφή τους, η ΑΕΚ δεν έχει άλλη επιλογή για να το καταφέρει πέραν της νίκης επί του Παναθηναϊκού. Κι ευτυχώς για ‘κείνη, κάρτες και (μη) απρόοπτα τραυματισμών της επιτρέπουν να διεκδικήσει χωρίς απρόσμενα προβλήματα την τρίτη συνεχόμενη επικράτησή της επί των «πράσινων».

Έτσι, εκτός του τιμωρημένου Καράμπελα και του τραυματία Σιαλμά (που ήταν γνωστό εκ των προτέρων ότι θα χάσουν το ματς) όλοι οι υπόλοιποι «κιτρινόμαυροι» γυμνάστηκαν κανονικά και το Σάββατο και -συμπεριλαμβανομένου και του Κλωναρίδη που ταλαιπωρήθηκε εσχάτως από πρόβλημα στα πλευρά- συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του «τελικού».

Αυτή, λοιπόν, αποτελείται από τους εξής: Κωνσταντόπουλο, Αραμπατζή, Μοσχονά, Καφές, Κοντοέ, Χέλγκασον, Μανωλά, Δέλλα, Γκερέιρο, Μπέλεκ, Λεονάρντο, Χοσέ Κάρλος, Τσίτα, Ρίκκα, Μάκο, Αργυρίου, Λαγό, Βάργκας, Γκούντγιονσεν, Γεωργέα, Λυμπερόπουλο, Μπουγαΐδη, Εγγλέζου, Κλωναρίδη και Φούντα.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x