Δελτία Τύπου

Και στον τελικό, κάνε παιχνίδι στον William Hill

Το βράδυ της Παρασκευής, Μπιλμπάο και Μπαρτσελόνα, ρίχνουν αυλαία στη σεζόν στον 108ο τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας στο «Βιθέντε Καλντερόν». Η μεγάλη έκπληξη του φετινού Γιουρόπα Λιγκ, η Αθλέτικ Μπιλμπάο του Μαρσέλο Μπιέλσα, διεκδικεί το πρώτο της κύπελλο από το 1984 κόντρα στη «στεγνή» από τρόπαια, φέτος, Μπαρτσελόνα του Πεπ Γκουαρδιόλα, που θέλει να πει «αντίο» ως τροπαιούχος…

Μάχη Βάσκων και Καταλανών σε Μαδριλένικο έδαφος, και ο William Hill δηλώνει παρόν!

Το βράδυ της Παρασκευής, Μπιλμπάο και Μπαρτσελόνα, ρίχνουν αυλαία στη σεζόν στον 108ο τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας στο
«Βιθέντε Καλντερόν». Η μεγάλη έκπληξη του φετινού Γιουρόπα Λιγκ, η Αθλέτικ Μπιλμπάο του Μαρσέλο Μπιέλσα, διεκδικεί το πρώτο της κύπελλο από το 1984 κόντρα στη «στεγνή» από τρόπαια, φέτος, Μπαρτσελόνα του Πεπ Γκουαρδιόλα, που θέλει να πει «αντίο» ως τροπαιούχος…

Κάνε παιχνίδι στον τελικό του Copa del Rey με τις καλύτερες αποδόσεις, την κορυφαία γκάμα ειδικών αγορών, δοκίμασε την πλέον άρτια πλατφόρμα live παιχνιδιού, και ζήσε με ασφάλεια και αξιοπιστία έναν μεγάλο τελικό, ανοίγοντας λογαριασμό στον William Hill!
William Hill, κάνε παιχνίδι στην κορυφαία εταιρία με 100€ Bonus εγγραφής!

William Hill, στο παιχνίδι από το 1934!

Ο William Hill ιδρύθηκε το 1934 και μετρά 8 χρόνια στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου (μέλος του δείκτη FTSE 250), αριθμώντας σήμερα περισσότερους από 16.600 εργαζόμενους σε πέντε χώρες και 30 εκατομμύρια ικανοποιημένους πελάτες!

Ο William Hill, πέρα από τα βραβεία της «Καλύτερης Εταιρίας στοιχημάτων» και της «Κορυφαίας αλυσίδας πρακτορείων» στα Betview Awards του 2012, τα «Οσκαρ» του κλάδου των τυχερών παιχνιδιών και στοιχημάτων, ανακυρήχθηκε «Καλύτερη Online Εταιρία Στοιχημάτων της χρονιάς» για το 2011, και “Operator of the Υear” στα eGR Awards, γιορτάζοντας με τον καλύτερο τρόπο τις 8 δεκαετίες στην υπηρεσία των παικτών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x