Την άποψή τους πως η Lotus είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική στους δρόμους του Μόντε Κάρλο, εξέφρασαν οι πιλότοι της McLaren, ύστερα από τις πρώτες δύο ελεύθερες δοκιμές.
Μάλιστα, ο Μπάτον τόνισε πως στον έκτο γύρο της σεζόν η βρετανική ομάδα, θα ανταγωνιστεί τη Lotus για μία θέση στην κορυφή.
«Τα μονοθέσια που φαίνονται πραγματικά γρήγορα σε μένα είναι της Lotus. Όπου και να τρέχουν δείχνουν αρκετά ανταγωνιστικά, συνεπώς πιστεύω ότι η ομάδα που θα πρέπει να “χτυπήσουμε” το προσεχές σαββατοκύριακο είναι αυτή», ήταν τα λόγια του Μπάτον.
Την ίδια άποψη, ωστόσο, είχε και ο έτερος πιλότος της McLaren, Λιούις Χάμιλτον.
«Η Lotus είναι πολύ γρήγορη, δεν είμαι ήσυχος με τη Red Bull, αλλά όσον αφορά τη Lotus, δεν έχω καμία αμφιβολία. Γρήγορη είναι και η Ferrari. Οι ίδιες ομάδες θα βρίσκονται στην κορυφή και αυτήν την εβδομάδα. Νομίζω ότι όλοι θα έχουν την ευκαιρία να παλέψουν για την πρώτη θέση», ανέφερε ο Παγκόσμιος πρωταθλητής του 2008.
Ο Μπάτον «έγραψε» τον ταχύτερο χρόνο στη δεύτερη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών, σε συνθήκες βροχής.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






