Stoiximan Super League

Κατέθεσε την έφεση η ΑΕΚ

Τις νομικές διαδικασίες που απαιτούνται για να κρατηθεί ζωντανή (έστω και διασωληνωμένη) στο θέμα της αδειοδότησης κίνησε η ΑΕΚ. Εν αναμονή, λοιπόν, των αποτελεσμάτων που θα έχει -αν έχει- το αίτημά της για αναστολή ενός μήνα στις ποινές των ομάδων που δεν πήραν άδεια, η «Ένωση» κατέθεσε την έφεση εναντίον της απόφασης της ΕΠΟ.

Τις νομικές διαδικασίες που απαιτούνται για να κρατηθεί ζωντανή (έστω και διασωληνωμένη) στο θέμα της αδειοδότησης κίνησε η ΑΕΚ.

Εν αναμονή, λοιπόν, των αποτελεσμάτων που θα έχει -αν έχει- το αίτημά της για αναστολή ενός μήνα στις ποινές των ομάδων που δεν πήραν άδεια, η «Ένωση» κατέθεσε την έφεση εναντίον της απόφασης της ΕΠΟ.

Ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ, Χάρης Γρηγορίου, μετέβη το πρωί στα γραφεία της ομοσπονδίας στο Γουδί και κατέθεσε όλα τα δικαιολογητικά για την έφεση της ΑΕΚ.

Μόλις οριστεί δικάσιμος, λοιπόν, θα καταθέσει και κάποια συμπληρωματικά έγγραφα και θα περιμένει απόφαση το πολύ μέχρι την Πέμπτη.

Μια απόφαση που με τα τωρινά δεδομένα (της μη καταβολής της δόσης για το άρθρο 44, των επιπλέον οφειλών που υπάρχουν στην εφορία, της αδυναμίας να εξυπηρετηθούν οι διακανονισμοί με τους παίκτες και της αδιαφορίας των μετόχων για όλα αυτά) φαντάζει απίθανο να μην είναι αρνητική.

Και πού μεταφέρει σχεδόν όλες τις ελπίδες της ΑΕΚ να μείνει ζωντανή στο να γίνει δεκτό το αίτημα αναστολής ενός μήνα στις ποινές των ομάδων που δεν έχουν πάρει άδεια.

Αυτό ζήτησε η ΠΑΕ, επικαλούμενη τις ειδικές συνθήκες της πολιτικής αβεβαιότητας που επικρατούν και εμφανιζόμενη αισιόδοξη πως μόλις αυτές εξαλείψουν (με το σχηματισμό νέας κυβέρνησης) θα είναι εφικτή η διευθέτηση των χρεών προς την Εφορία και εξασφάλιση φορολογικής ενημερότητας που είναι και το μείζον πρόβλημά της.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x