Stoiximan Super League

Συγκρατημένη αισιοδοξία στον ΠΑΟ

Το αργότερο μέχρι αύριο θα έχει βγει η απόφαση για την εξασφάλιση άδειας ή μη από τον Παναθηναϊκό. Σήμερα εκδικάστηκε από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ η έφεση των «πράσινων», στο στρατόπεδο των οποίων επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία για αίσιo τέλος στην υπόθεση. «Υπήρχαν αντικειμενικές δυσκολίες τόσο καιρό, αλλά τώρα τα καλύψαμε όλα. Περιμένουμε και θα δούμε», τόνισε ο πρόεδρος του συλλόγου, Δημήτρης Γόντικας.

Το αργότερο μέχρι αύριο θα έχει βγει η απόφαση για την εξασφάλιση άδειας ή μη από τον Παναθηναϊκό.

Σήμερα εκδικάστηκε από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ η έφεση των «πράσινων», στο στρατόπεδο των οποίων επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία για αίσιo τέλος στην υπόθεση.

«Θεωρούμε ότι ο Παναθηναϊκός έχει καλύψει όλα τα προαπαιτούμενα και τις παραμέτρους που υπήρχαν στο φάκελο αδειοδότησης. Υπήρχαν αντικειμενικές δυσκολίες τόσο καιρό, αλλά τώρα τα καλύψαμε όλα. Περιμένουμε και θα δούμε», τόνισε ο πρόεδρος του συλλόγου, Δημήτρης Γόντικας που μαζί με τον Γιάννη Αλαφούζο ήταν επικεφαλής της πολυμελούς αντιπροσωπείας που εκπροσώπησε το «τριφύλλι» στην διαδικασία.

Στον Παναθηναϊκό θεωρούν ότι ο φάκελος που έχουν καταθέσει είναι υπερπλήρης και ότι σε διαφορετική περίπτωση «μη έγκριση θα ισοδυναμεί με σκάνδαλο», ενώ, εμφανίζονται σίγουροι ότι παρουσίασαν ένα πειστικό πλάνο βιωσιμότητας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x