Ειδήσεις

Επιστρέφει και οργανώνεται

Αρκετά και χρήσιμα ήταν τα συμπεράσματα που έβγαλε ο Φερνάντο Σάντος από το φιλικό της Εθνικής Ελλάδας με την Αρμενία () εν όψει του Euro 2012. H «γαλανόλευκη» έδειξε να έχει μεγάλο πρόβλημα στα χαφ, αφού οι ορισμένοι από τους διεθνείς δεν ήταν συνεπείς στα αμυντικά καθήκοντά τους και δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις να γίνει πιο απειλητική η ομάδα. Αποστολή στο Κίτσμπουέλ: Δημήτρης Ευαγγελάτος

Αρκετά και χρήσιμα ήταν τα συμπεράσματα που έβγαλε ο Φερνάντο Σάντος από το νικηφόρο (1-0) φιλικό της Εθνικής Ελλάδας με την Αρμενία εν όψει του Euro 2012.

Αποστολή στο Κίτσμπουέλ: Δημήτρης Ευαγγελάτος

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έδειξε να έχει μεγάλο πρόβλημα στα χαφ, αφού οι ορισμένοι από τους διεθνείς δεν ήταν συνεπείς στα αμυντικά καθήκοντά τους και δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις να γίνει πιο απειλητική η ομάδα.

Όπως παραδέχθηκε και ο Φερνάντο Σάντος, η «γαλανόλευκη» ήταν κομμένη στα δύο και δεν σε ακόμη ένα παιχνίδι παρουσιάστηκε διπρόσωπη.

Χθες ολοκληρώθηκε το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της Εθνικής και ο Πορτογάλος θεωρεί ότι οι διεθνείς έδειξαν κάποια από τα πράγματα που περιμένει να δει στα γήπεδα της Πολωνίας.

Επίσης, ο ομοσπονδιακός τεχνικός έχει σκεφτεί έναν βασικό κορμό 7-8 παικτών και ψάχνει τους υπόλοιπους για την πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος σε μία εβδομάδα.

Η «γαλανόλευκη» αποστολή διανυκτέρευσε στο Σάλτσμπουργκ και σήμερα θα επιστρέψει στην Αθήνα. Οι διεθνείς θα έχουν σήμερα και αύριο ρεπό. Την Κυριακή θα αναχωρήσουν για την Πολωνία.

Μάλιστα, ορισμένοι από τους ποδοσφαιριστές χάρηκαν ιδιαίτερα, όταν άκουσαν ότι ο Φερνάντο Σάντος τους έδωσε διήμερο ρεπό. Συγκεκριμένα, σχολίαζαν πως θα έχουν την ευκαιρία να «γεμίσουν τις μπαταρίες» τους έπειτα από συνεχείς σκληρές προπονήσεις και να ξεκουραστούν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x