Ειδήσεις

«Πάση θυσία νίκη με την Ελλάδα»

«Το πρώτο παιχνίδι με την Ελλάδα είναι και το πιο σημαντικό και πρέπει να το νικήσουμε πάση θυσία», τόνισε ο Πολωνός διεθνής, Μάρτσιν Βασιλέφσκι με αφορμή τη νίκη 4-0 στη χθεσινή φιλική αναμέτρηση με την Ανδόρα. «Στο παιχνίδι με τους Έλληνες θα φανεί σε τι κατάσταση είμαστε», σχολίασε ο Γιακούμπ Μπλαζικόφσκι.

«Το πρώτο παιχνίδι με την Ελλάδα είναι και το πιο σημαντικό και πρέπει να το νικήσουμε πάση θυσία», τόνισε ο Μάρτσιν Βασιλέφσκι με αφορμή τη νίκη 4-0 της εθνικής Πολωνίας κόντρα στην Ανδόρα σε χθεσινή φιλική αναμέτρηση.

Οι Πολωνοί διεθνείς ήταν αρκετά ικανοποιημένοι από την εμφάνιση τους αλλά κράτησαν χαμηλούς τόνους ενόψει της πρεμιέρας τους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο οποίο θα τεθούν αντίπαλοι με την Εθνική μας ομάδα.

«Είμαστε αρκετά φρέσκοι και γνωρίζουμε καλά τους στόχους μας», ανέφερε αρχικά ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και συνέχισε: «Νομίζω ότι η προετοιμασία μας είναι αρκετά καλή. Την τελευταία εβδομάδα πριν τη διοργάνωση, αναμένεται να έχουμε τελειοποιήσει και τον τρόπο παιχνιδιού μας. Έχουμε κάνει αρκετές ώρες προπόνηση και έχω την εντύπωση ότι έχουμε φτάσει στο καλύτερο μας σημείο», πρόσθεσε και κατέληξε:

«Μας φοβίζει το γεγονός ότι έχουμε πολλή πίεση αλλά επίσης ξέρουμε όλοι για ποιον σκοπό θα αγωνιζόμαστε. Πρέπει όμως να κρατήσουμε την ηρεμία μας να συγκεντρωθούμε στο πλάνο μας και στους στόχους μας».

Ο Μάρτσιν Βασιλέφσκι επεσήμανε ότι το παιχνίδι με την Εθνική μας ομάδα είναι και το πιο σημαντικό… «Υπάρχει τεράστια πίεση επάνω μας και αρκετές απαιτήσεις από τους φίλους μας. Υπάρχει ένα μεγάλο ερωτηματικό τι θα καταφέρουμε στη διοργάνωση αλλά ξέρουμε τις ικανότητές μας και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Είμαι αισιόδοξος. Το πρώτο ματς με την Ελλάδα είναι και το πιο σημαντικό και θέλουμε πάση θυσία νίκη», τόνισε ο Πολωνός αμυντικός, ο οποίος νωρίτερα είχε σχολιάσει για την αμυντική λειτουργία της ομάδας…

«Η άμυνά μας είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο για εμάς. Εάν κάνουμε καλά τη δουλειά μας τότε όλοι θα βοηθηθούμε να γίνουμε ακόμη καλύτεροι. Είναι αρκετά σημαντικό για την ομάδα μας αυτό το καθαρό αποτέλεσμα. Τα επόμενα παιχνίδια είναι απέναντι σε δυνατές ομάδες και από αυτά θα διαπιστώσουμε την κατάσταση στην οποία είμαστε», κατέληξε.

«Δεν πρέπει να βγάλουμε συμπεράσματα από το αποτέλεσμα», τόνισε ο Γιακούμπ Μπλαζικόφσκι ο οποίος συνέχισε: «Το πιο σημαντικό παιχνίδι για μας είναι αυτό με την Ελλάδα. Από αυτό θα διαπιστώσουμε σε τι κατάσταση είμαστε», τόνισε ο Πολωνός διεθνής μέσος και κατέληξε: «Έχουμε αρκετά όνειρα πριν τη διοργάνωση, και νομίζω ότι όλοι γνωρίζουμε πως είναι κάτι πολύ σημαντικό για τις καριέρες μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x