Ειδήσεις

Κρίνεται του «Τόρο»

Αντίστροφα έχουν ξεκινήσει να μετρούν οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ελλάδας για την πρεμιέρα του Euro 2012 κόντρα στην Πολωνία. Από σήμερα οι διεθνείς ξεκινούν το τελικό στάδιο προετοιμασίας τους, προκειμένου να παρουσιαστούν απόλυτα έτοιμοι στο πρώτο παιχνίδι της διοργάνωσης απέναντι στους οικοδεσπότες. Ιδιαίτερα σημαντική θεωρείται η σημερινή μέρα για τον Τοροσίδη, ώστε να διαπιστωθεί αν υπάρχουν ελπίδες να παίξει κόντρα τους Πολωνούς. Αποστολή στην Πολωνία: Σωτήρης Ταμπάκος

Αντίστροφα έχουν ξεκινήσει να μετρούν οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ελλάδας για την πρεμιέρα του Euro 2012 (08/08, 19:00) κόντρα στην Πολωνία.

Από σήμερα οι παίκτες του Φερνάντο Σάντος ξεκινούν το τελικό στάδιο προετοιμασίας τους, προκειμένου να παρουσιαστούν απόλυτα έτοιμοι στο πρώτο παιχνίδι της διοργάνωσης απέναντι στην οικοδέσποινα χώρα.

Ιδιαίτερα σημαντική θεωρείται η σημερινή μέρα για τον Βασίλη Τοροσίδη, ώστε να διαπιστωθεί αν υπάρχουν ελπίδες να παίξει κόντρα τους Πολωνούς.

Αποστολή στην Πολωνία: Σωτήρης Ταμπάκος

Η προπόνηση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος είναι προγραμματισμένη στις 17:30 στο Λεγκιόνοβο και ο διεθνής μπακ του Ολυμπιακού θα προσπαθήσει να δοκιμάσει να μπει στο κανονικό πρόγραμμα.

Χθες το τεχνικό επιτελείο της «γαλανόλευκης» αποφάσισε να προφυλάξει τον παίκτη, όμως εκτιμούν ότι δεν έχει κάτι το ανησυχητικό και θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα.

Όσον αφορά την κατάσταση του Σωτήρη Νίνη, ακολούθησε κανονικά το χθεσινό πρόγραμμα και όλα δείχνουν ότι ανήκουν στο παρελθόν οι ενοχλήσεις που ένιωθε στην ωμοπλάτη.

Από την πλευρά του, ο Σάντος έδειξε πώς προτίθεται να παρατάξει την Εθνική.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ένας εκ των Σηφάκη ή Χαλκιά, ο οποίος μπροστά του - από δεξιά προς αριστερά - θα έχει τους Τοροσίδη (αν δεν έχει πρόβλημα), Αβραάμ Παπαδόπουλο, Παπασταθόπουλο (διαφορετικά θα είναι δεξιά και στο κέντρο θα είναι ο Κυριάκος Παπαδόπουλος) και Χολέμπας (ή Τζαβέλλας).

Στα χαφ θα βρίσκονται οι Καραγκούνης, Κατσουράνης και Μανιάτης. Την επιθετική τριπλέτα θα αποτελέσουν ο Νίνης, ο Γκέκας και μία θέση διεκδικούν Σαλπιγγίδης, Σαμαράς και Φορτούνης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x