Stoiximan Super League

Οριστικά στην Αγγλία η ΑΕΚ

Ακόμα δεν ξέρει αν και τι της ξημερώνει, ωστόσο η ΑΕΚ είναι υποχρεωμένη να προγραμματίσει και την επόμενη μέρα της. Παρόλο λοιπόν που η ενασχόληση με το αγωνιστικό κομμάτι μοιάζει… πολυτέλεια τη δεδομένη στιγμή για την ΠΑΕ (και στο πλαίσιο των προσπαθειών να μείνει ζωντανή η ομάδα μέχρι να βρεθεί διοικητική λύση) οριστικοποιήθηκε ότι η καλοκαιρινή προετοιμασία για την προσεχή σεζόν θα γίνει στο Πρέστον της Αγγλίας.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ακόμα δεν ξέρει αν και τι της ξημερώνει, ωστόσο η ΑΕΚ είναι υποχρεωμένη να προγραμματίσει και την επόμενη μέρα της.

Παρόλο λοιπόν που η ενασχόληση με το αγωνιστικό κομμάτι μοιάζει… πολυτέλεια τη δεδομένη στιγμή για την ΠΑΕ (και στο πλαίσιο των προσπαθειών να μείνει ζωντανή η ομάδα μέχρι να βρεθεί διοικητική λύση) οριστικοποιήθηκε ότι η καλοκαιρινή προετοιμασία για την προσεχή σεζόν θα γίνει στο Πρέστον της Αγγλίας.

Η δελεαστική -λόγω του ελάχιστου κόστους- πρόταση των διοργανωτών είχε γίνει εδώ και μέρες δεκτή από την ΑΕΚ.

Μετά την ανταλλαγή λοιπόν και των απαραίτητων εγγράφων ανάμεσα στις δυο πλευρές, επιβεβαιώθηκε ότι η αποστολή θα μεταβεί στις 27 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις.

Εκεί θα περάσει αμέσως… στη δράση συμμετέχοντας σε φιλικό τουρνουά με τις Χαρτς, Μπλάκμπερν και Πρέστον το διήμερο 28-29 Ιουλίου.

Και κατόπιν, στο διάστημα της δεκαήμερης παραμονής της, θα είναι στην ευχέρεια της να δώσει μέχρι και τέσσερα ακόμα φιλικά παιχνίδια -ανάλογα με τον προγραμματισμό του προπονητή της.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x