Ειδήσεις

Έτοιμος ο «Τόρο»

Κάθε λόγο να… τρίβει τα χέρια του έχει ο Φερνάντο Σάντος. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός είδε τον Βασίλη Τοροσίδη να γυμνάζεται κανονικά σε όλη τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης, της πρώτης επί πολωνικού εδάφους και πλέον μπορεί να τον υπολογίζει για την πρεμιέρα με τους Πολωνούς. Έδειξε 11άδα ο Σάντος. Αποστολή στην Πολωνία: Σωτήρης Ταμπάκος

Κάθε λόγο να… τρίβει τα χέρια του έχει ο Φερνάντο Σάντος. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός είδε τον Βασίλη Τοροσίδη να γυμνάζεται κανονικά σε όλη τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης η οποία ήταν και η πρώτη της Εθνικής ομάδας στην Πολωνία.

Αποστολή στην Πολωνία: Σωτήρης Ταμπάκος

Τα πάντα δούλεψαν σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου της Εθνικής ομάδας. Ο «Τόρο» δεν γυμνάστηκε την χθεσινή ημέρα επί ελληνικού εδάφους με στόχο να μπορέσει να αρχίσει να γυμνάζεται κανονικά από σήμερα.

Ο Φερνάντο Σάντος έτσι μπορεί να υπολογίζει και στον Τοροσίδη για το παιχνίδι της Εθνικής ομάδας με την Πολωνία στο πρώτο της παιχνίδι στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Έδειξε 11άδα ο Σάντος
Τις πρώτες του σκέψεις για την 11άδα που θα παρατάξει κόντρα στην Πολωνία έδειξε στη σημερινή προπόνηση ο Φερνάντο Σάντος.

Ο Πορτογάλος τεχνικός τοποθέτησε τον Χαλκιά κάτω από την εστία, στην άμυνα τους: Τοροσίδη και Χολέβας στα άκρα, και τους Αβραάμ Παπαδόπουλο και Σωκράτη Παπασταθόπουλο στο κέντρο.

Στη μεσαία γραμμή ήταν οι: Κατσουράνης, Μανιάτης και Καραγκούνης. Στα άκρα οι: Σαμαράς και Νίνης και στην κορυφή της επίθεσης ο Γκέκας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x