Ελλάδα

Από Δευτέρα…

Μετά από 2,5 ώρες σύσκεψης, η συνάντηση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο ολοκληρώθηκε χωρίς να υπάρχει συμφωνία. Στο μπάτζετ φαίνεται να μην τα βρίσκουν οι δύο πλευρές που θα τα ξαναπούν πιθανότατα τηλεφωνικώς μέσα στις επόμενες ημέρες ενώ το νέο ραντεβού μεταξύ τους έχει οριστεί για την ερχόμενη Δευτέρα (11/6). Στη... γωνία για τον 52χρονο προπονητή περιμένουν αρκετές ομάδες, που του προσφέρουν υψηλότερο συμβόλαιο και μπάτζετ.

Μετά από 2,5 ώρες σύσκεψης, η συνάντηση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο ολοκληρώθηκε χωρίς να υπάρχει συμφωνία. Στο μπάτζετ φαίνεται να μην τα βρίσκουν οι δύο πλευρές που θα τα ξαναπούν πιθανότατα τηλεφωνικώς μέσα στις επόμενες ημέρες ενώ το νέο ραντεβού μεταξύ τους έχει οριστεί για την ερχόμενη Δευτέρα (11/6).

Το... σίριαλ της παραμονής του Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό θα έχει κι άλλα επεισόδια αφού τίποτα δεν ξεκαθαρίστηκε στο σημερινό ραντεβού με τoν Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Ζέλικο Ομπράντοβιτς και Δημήτρης Ιτούδης θα φύγουν για Ντουμπάι αύριο, Τετάρτη έτσι ώστε να παρευρεθούν σε σεμινάρια προπονητικής. Για αυτόν τον λόγο δεν θα τα πουν νωρίτερα από την Δευτέρα (11/6) ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν τηλεφωνικές επαφές.

Όπως δείχνουν τα πράγματα, σε αρκετά θέματα οι δύο πλευρές τα έχουν συμφωνήσει αλλά ένα είναι το μεγάλο «αγκάθι». Το μπάτζετ για την επόμενη περίοδο. Οι Γιαννακόπουλοι θέλουν να μειώσουν αρκετά τα χρήματα και έχουν υπολογίσει να ξοδέψουν 12 εκατομμύρια ευρώ συν την εφορία, ποσό που κρίνουν αρκετό δεδομένων και των συνθηκών στην ελληνική οικονομία. Από την μεριά του ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θέλει 15-16 εκατομμύρια ευρώ αφού αυτό το ποσό θεωρεί αρκετό για να χτίσει μία ανταγωνιστική ομάδα. Στη... γωνία για τον 52χρονο προπονητή περιμένουν αρκετές ομάδες (οι φήμες κάνουν λόγο από Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ και Αναντολού Εφές, μέχρι ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Ρεάλ Μαδρίτης), που του προσφέρουν υψηλότερο συμβόλαιο και μεγαλύτερο μπάτζετ.

Για να συνεχίζει ο «Ζοτς» να είναι προπονητής του Παναθηναϊκού θα πρέπει να βρεθεί η «χρυσή τομή» και αυτό αναμένεται να γίνει μέχρι την Δευτέρα (11/6). Πάντως οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x