Stoiximan Super League

Βρήκε αντι-Μέλμπεργκ ο Ολυμπιακός

Ο Όλοφ Μέλμπεργκ δεν έχει απαντήσει ακόμη στην πρόταση ανανέωσης συμβολαίου, αλλά στον Ολυμπιακό δεν έχουν μείνει με άπραγοι. Εάν λάβουμε υπόψη μας –μάλιστα- τα σημερινά βελγικά δημοσιεύματα οι ερυθρόλευκοι –εκτός του Κώστα Μανωλά- εξετάζουν κι άλλη μια περίπτωση για κεντρικό αμυντικό. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα αυτά οι ερυθρόλευκοι σκέφτονται σοβαρά την απόκτηση του αμυντικού της Σταντάρ Λιέγης, Κανού ή όπως είναι το πλήρες όνομά του, Αντόνιο Εντουάρντο Περέιρα ντος Σάντος.

Ο Όλοφ Μέλμπεργκ δεν έχει απαντήσει ακόμη στην πρόταση ανανέωσης συμβολαίου, αλλά στον Ολυμπιακό δεν έχουν μείνει με άπραγοι. Εάν λάβουμε υπόψη μας –μάλιστα- τα σημερινά βελγικά δημοσιεύματα οι ερυθρόλευκοι –εκτός του Κώστα Μανωλά- εξετάζουν κι άλλη μια περίπτωση για κεντρικό αμυντικό.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα αυτά οι ερυθρόλευκοι σκέφτονται σοβαρά την απόκτηση του αμυντικού της Σταντάρ Λιέγης, Κανού ή όπως είναι το πλήρες όνομά του, Αντόνιο Εντουάρντο Περέιρα ντος Σάντος.

Ο Κανού είναι 28 ετών, με ύψος 1.88μ. και κοστολογείται περίπου δύο εκατομμύρια ευρώ.

Οι Πειραιώτες έχουν εξετάσει την περίπτωσή του Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2015 και έχουν κάνει κάποιες διερευνητικές επαφές έτσι ώστε να μάθουν εάν μπορούν να προχωρήσουν την περίπτωσή του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x