Ελλάδα

Έπεσε μία θέση η Εθνική

Πτώση μίας θέσης στην Παγκόσμια κατάταξη της FIFA σημείωσε η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου για τον μήνα Ιούνιο. Συγκεκριμένα, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, βρίσκεται πλέον στην 15η θέση με 953 βαθμούς, από την 14η που βρισκόταν τον Μάιο. Στην κορυφή παρέμεινε η Ισπανία, ενώ στην δεύτερη θέση «σκαρφάλωσε» η Ουρουγουάη, σημειώνοντας άνοδο μίας θέσης. Στην τρίτη θέση υποχώρησε η Γερμανία, ενώ θεαματική πτώση είχε η Πορτογαλία, που είναι πλέον στην δέκατη από την πέμπτη θέση.

Πτώση μίας θέσης στην Παγκόσμια κατάταξη της FIFA σημείωσε η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου για τον μήνα Ιούνιο. Συγκεκριμένα, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, βρίσκεται πλέον στην 15η θέση με 953 βαθμούς, από την 14η που βρισκόταν τον Μάιο. Στην κορυφή παρέμεινε η Ισπανία, ενώ στην δεύτερη θέση «σκαρφάλωσε» η Ουρουγουάη, σημειώνοντας άνοδο μίας θέσης.

Στην τρίτη θέση υποχώρησε η Γερμανία, ενώ θεαματική πτώση είχε η Πορτογαλία, που είναι πλέον στην δέκατη από την πέμπτη θέση. Κατά τα άλλα, τέταρτη παρέμεινε η Ολλανδία, ενώ άνοδο οκτώ θέσεων σημείωση η Κύπρος, που είναι πλέον στην 125η θέση.

Στην πρώτη δεκάδα βρίσκονται επίσης Βραζιλία, Αγγλία, Αργεντινή, Κροατία, Δανία.

Δείτε τον σχετικό πίνακα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x