Ιταλία

200 εκατ. ευρώ για το 1/4 της Μίλαν!

Έτοιμος να διαθέσει 200 εκατ. ευρώ για το 25% της Μίλαν παρουσιάζεται ο Ρασίντ Αλ Μακτούμ, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου. Συγκεκριμένα, η εφημερίδα «Corriere dello Sport» υποστηρίζει ότι ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι θα διαθέσει το παραπάνω ποσό για να πραγματοποιήσει το όνειρό του. Αυτό δεν είναι άλλο από την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο!

Έτοιμος να διαθέσει 200 εκατ. ευρώ για το 25% της Μίλαν παρουσιάζεται ο Ρασίντ Αλ Μακτούμ, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου.

Συγκεκριμένα, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Πρωθυπουργό και αντιπρόεδρο της κυβέρνησης των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων για τις επιχειρήσεις του και μία από αυτές αφορούν τους «ροσονέρι».

Ωστόσο, η εφημερίδα «Corriere dello Sport» υποστηρίζει ότι ο πρόεδρος του ιταλικού συλλόγου θα διαθέσει το παραπάνω ποσό για να πραγματοποιήσει το όνειρό του. Αυτό δεν είναι άλλο από την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο!

Ο Μπερλουσκόνι δεν έχει κρύψει τον θαυμασμό του για τις ικανότητες του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού, ο οποίος το καλοκαίρι του 2010 άφησε έναντι 94 εκατ. ευρώ την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x