Ελλάδα

Ίβκοβιτς: «Προτεραιότητά μου ο Ολυμπιακός»!

Προτεραιότητα του Ντούσαν Ίβκοβιτς είναι να μείνει στον Ολυμπιακό, όπως ξεκαθάρισε με δηλώσεις του, σε εκδήλωση που έγινε στο Βελιγράδι προ τιμήν του Ραντιβόι Κόρατς. Μάλιστα, ο «Ντούντα» αποκάλυψε πως στην πρωτεύουσα της Σερβίας πήγε να τον βρει άνθρωπος από ομάδα της Ευρώπης, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για τον τεχνικό διευθυντή της Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ, Κεμάλ Ντιντσέρ.

Προτεραιότητα του Ντούσαν Ίβκοβιτς είναι να μείνει στον Ολυμπιακό, όπως ξεκαθάρισε με δηλώσεις του, σε εκδήλωση που έγινε στο Βελιγράδι προ τιμήν του Ραντιβόι Κόρατς.

Μάλιστα, ο «Ντούντα» αποκάλυψε πως στην πρωτεύουσα της Σερβίας πήγε να τον βρει άνθρωπος από ομάδα της Ευρώπης, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για τον τεχνικό διευθυντή της Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ, Κεμάλ Ντιντσέρ.

«Ήρθε μία ομάδα, η οποία ήθελε να μιλήσει μαζί μου. Αλλά το αρνήθηκα, γιατί δεν θα ήταν δίκαιο να συναντηθώ με κάποιον και να μιλήσω για δουλειά», είπε αρχικά ο Ντούσαν Ίβκοβιτς και πρόσθεσε: «Πρώτα θα ήθελα να μιλήσω με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Αλλά αυτό δεν ξέρω πότε θα γίνει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x