Ελλάδα

Άμεση... δράση για Εθνική

Πριν καλά-καλά αρχίσει η προετοιμασία, αρχίζουν τα φιλικά. Η Εθνική Ανδρών αναχωρεί το μεσημέρι της Πέμπτης για τη Λιθουανία, όπου θα λάβει μέρος σε τουρνουά στο Κάουνας το Σαββατοκύριακο. Η ελληνική αποστολή αναχωρεί στις 14:50 και θα μεταβεί στο Βίλνιους μέσω Βιέννης. Το Σάββατο αντιμετωπίζει στις 19:30 τη Ρωσία και την Κυριακή την ίδια ώρα τη Λιθουανία.

Πριν καλά-καλά αρχίσει η προετοιμασία, αρχίζουν τα φιλικά. Η Εθνική Ανδρών αναχωρεί το μεσημέρι της Πέμπτης για τη Λιθουανία, όπου θα λάβει μέρος σε τουρνουά στο Κάουνας το Σαββατοκύριακο.

Η ελληνική αποστολή αναχωρεί στις 14:50 και θα μεταβεί στο Βίλνιους μέσω Βιέννης. Το Σάββατο αντιμετωπίζει στις 19:30 τη Ρωσία και την Κυριακή την ίδια ώρα τη Λιθουανία. Η επιστροφή της Εθνικής Ανδρών στην Αθήνα έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα.

Ο Ηλίας Ζούρος, που από χθες είναι στην Αθήνα και ηγείται της προετοιμασίας της «επίσημης αγαπημένης», θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες πλην των «Ιταλών» (Ζήσης, Φώτσης, Μπουρούσης), καθώς και ο Νικ Καλάθης θα είναι παρών στην απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης επιστρέφοντας από τις ΗΠΑ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x