Ελλάδα

Ολοταχώς για τον αντικαταστάτη του «Ζοτς»

Η αναζήτηση προπονητή στον Παναθηναϊκό έχει ήδη αρχίσει και δεν αποκλείεται να ολοκληρωθεί μέσα στο Σαββατοκύριακο. Ο τιμ μάνατζερ του «τριφυλλιού», Μάνος Παπαδόπουλος, «πέταξε» την Πέμπτη μαζί με την Εθνική ομάδα στην Βιέννη, ωστόσο η συνέχεια του προορισμού δεν είναι γνωστή. Σκοπός τους ταξιδιού του; Να έχει συναντήσεις με υποψήφιους αντικαταστάτες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Η αναζήτηση προπονητή στον Παναθηναϊκό έχει ήδη αρχίσει και δεν αποκλείεται να ολοκληρωθεί μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Ο τιμ μάνατζερ του «τριφυλλιού», Μάνος Παπαδόπουλος, «πέταξε» την Πέμπτη μαζί με την Εθνική ομάδα στην Βιέννη, ωστόσο η συνέχεια του προορισμού δεν είναι γνωστή. Σκοπός τους ταξιδιού του; Να έχει συναντήσεις με υποψήφιους αντικαταστάτες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Όπως όλα δείχνουν προτεραιότητα των «πράσινων» είναι ο νέος τεχνικός της ομάδας να είναι ξένος. Ήδη ακούγεται έντονα το όνομα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Ο 54χρονος προπονητής, αν και έχει συμβόλαιο με την Κάχα Λαμποράλ, μπορεί να αποδεσμευθεί δεδομένου ότι ο ισπανικός σύλλογος σκέφτεται να κάνει μειώσεις στο μπάτζετ του.

Μία άλλη εναλλακτική περίπτωση είναι αυτή του Σιμόνε Πιανιτζάνι. Ο Ιταλός κόουτς δεσμεύεται επίσης με συμβόλαιο με τη Σιένα. Όμως είναι στο χέρι του να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, καθώς η ομάδα του Νίκου Ζήση δεν σκοπεύει να ζητήσει ρήτρα για να τον αφήσει να φύγει.

Όσο για τον Δημήτρη Ιτούδη; Δεν αποκλείεται να υπάρξει συζήτηση και με τον μέχρι πρότινος άμεσο συνεργάτη του «Ζοτς», ωστόσο δεν φαίνεται να αποτελεί προτεραιότητα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x