Stoiximan Super League

Περιμένει τον Μέλμπεργκ και… ψάχνει

Τις περιπτώσεις αρκετών κεντρικών αμυντικών εξετάζουν στον Ολυμπιακό, αφού έχουν μειωθεί αισθητά οι πιθανότητες ανανέωσης του συμβολαίου του Όλοφ Μέλμπεργκ. Αυτή τη στιγμή στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο επικρατεί αισιοδοξία για την υπόθεση του Σουηδού στόπερ και θα περιμένουν λίγες ακόμα μέρες την απάντηση του διεθνούς αμυντικού. Την ίδια ώρα, όμως, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει ζητήσει από τον Λεονάρντο Ζαρντίμ να ψάξει έναν παίκτη που θα μπορεί να καλύψει το κενό του.

Τις περιπτώσεις αρκετών κεντρικών αμυντικών εξετάζουν στον Ολυμπιακό, αφού έχουν μειωθεί αισθητά οι πιθανότητες ανανέωσης του συμβολαίου του Όλοφ Μέλμπεργκ.

Ο 35χρονος στόπερ φέρεται να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο αγγλικών και ρωσικών συλλόγων, ύστερα από την τελευταία του εμφάνιση με την εθνική Σουηδίας στο Euro 2012.

Αυτή τη στιγμή στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο επικρατεί αισιοδοξία και θα περιμένουν λίγες ακόμα μέρες την απάντηση του διεθνούς αμυντικού.

Την ίδια ώρα, όμως, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει ζητήσει από τον Λεονάρντο Ζαρντίμ να ψάξει έναν παίκτη που θα μπορεί να καλύψει το κενό του Μέλμπεργκ, αν τελικά εκείνος αποφασίσει να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του.

Μέρα με τη μέρα ακούγονται περισσότερα ονόματα ποδοσφαιριστών που μπορούν να αγωνιστούν ση συγκεκριμένη θέση. Μερικοί που εξετάζονται σοβαρά είναι οι Μπρούνο Άλβες (30, Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και το συμβόλαιό του λήγει το 2014), Κανού (28χρονος, Σταντάρ Λιέγης και το συμβόλαιό του λήγει το 2015), Έβερτον (23 ετών, Μπράγκα και τα δικαιώματά του ανήκουν σε εταιρεία μάνατζερ) Άντερσον Πόλγκα (33, Σπόρτινγκ Λισαβόνας) και Κάρλος Κουέγιαρ (29 ετών, ελεύθερος).

Υπάρχουν, όμως, και άλλες περιπτώσεις παικτών που δεν βρίσκονται τόσο ψηλά στη σχετική λίστα όσο οι προηγούμενοι, όπως ο Πορτογάλος Ντανιέλ Καρίκο (24 ετών, Σπόρτινγκ Λισαβόνας και το συμβόλαιό του λήγει 2013), ο Βραζιλιάνος Ντάγκλας (24 ετών, Τβέντε και το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2013) και ο Φιλανδός Νίκλας Μοϊσάντερ (26 ετών, Άλκμααρ και το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2014).

Ο Ζαρντίμ εξετάζει προσεκτικά κάθε περίπτωση ξεχωριστά και έχει κάνει τις απαραίτητες επαφές, όμως εκείνο που περιμένει είναι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση του Μέλμπεργκ.

Όσον αφορά τις κινήσεις για την απόκτηση κάποιου αμυντικού χαφ, ξεχωρίζει η περίπτωση του Τζαμάλ Μπιντί. Η Μπράγκα παρουσιάζεται θετικό στο ενδεχόμενο να πουλήσει τον παίκτη, ενώ στην Πορτογαλία υποστηρίζουν ότι ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού θέλει να τον πάρει στην ομάδα.

Δεν πρέπει, όμως, να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να επιστρέψει ο Πάμπλο Ορμπάιθ, αφού παρέμεινε στην Αθλέτικ Μπιλμπάο ο Μαρσέλο Μπιέλσα. Ισπανικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Ινιάκι Ιμπάνιεθ (ο μάνατζερ του Βαλβέρδε) χειρίζεται την υπόθεση και αν τον θέλει ο Ζαρντίμ, τότε θα επιστρέψει στους «ερυθρόλευκους».

Παράλληλα, ο 38χρονος τεχνικός εξετάζει τις περιπτώσεις που υπάρχουν για το «δεκάρι». Από την προεργασία που είχε γίνει το προηγούμενο διάστημα έχουν ξεχωρίσει ο Κρίστιαν Τσάβες της Μπόκα Τζούνιορς και ο Πάουλο Μασάδο της Τουλούζ. Ωστόσο, τις τελευταίες μέρες έχει προκύψει θέμα με τον Φερνάντο Μπελούτσι, αφού η Πόρτο θέλει να τον δώσει και εκείνος παρουσιάζεται θετικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στον Ολυμπιακό.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x