Ειδήσεις

Αιχμές Λίπι κατά των Ισπανών

Αιχμές για την… τιμιότητα των Ισπανών άφησε ο Μαρσέλο Λίπι. Το ιταλικό πρωτάθλημα βρίσκεται πάλι στο επίκεντρο, εξαιτίας των στημένων αγώνων, ωστόσο ο Ιταλός τεχνικός τόνισε πως και οι Ισπανοί κάνουν τέτοιου είδους πράγματα, κάτι που όπως επισήμανε ξέρει πολύ καλά η Βιγιαρεάλ.

Αιχμές για την… τιμιότητα των Ισπανών άφησε ο Μαρσέλο Λίπι. Το ιταλικό πρωτάθλημα βρίσκεται πάλι στο επίκεντρο, εξαιτίας των στημένων αγώνων, ωστόσο ο Ιταλός τεχνικός τόνισε πως και οι Ισπανοί κάνουν τέτοια είδους πράγματα, κάτι που όπως επισήμανε ξέρει πολύ καλά η Βιγιαρεάλ.

«Ξέρω πως στην τελευταία αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος η Βιγιαρεάλ έπεσε κατηγορία, επειδή μία αναμέτρηση έληξε με αποτέλεσμα που ταίριαζε και στις δύο ομάδες. Οι Ισπανοί κάνουν τέτοιου είδους πράγματα», ήταν τα λόγια του Λίπι, ο οποίος αναφερόταν στην αναμέτρηση της Ράγιο Βαγεκάνο με την Γρανάδα, η οποία έληξε 2-2, αποτέλεσμα που ευνοούσε και τις δύο ομάδες, οι οποίες έμειναν στην κατηγορία και έπεσε η Βιγιαρεάλ.

Ωστόσο, με τις παραπάνω δηλώσεις ο Λίπι, πυροδοτεί την ατμόσφαιρα μία μέρα πριν την τελευταία αγωνιστική του τρίτου ομίλου, καθώς με ενδεχόμενη ισοπαλία της Ισπανίας με την Κροατία (ισοπαλία πάνω από δύο τέρματα), η Ιταλία μένει εκτός διοργάνωσης, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα κόντρα στην Ιρλανδία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x