Ισπανία

Δεν… το κουνάει από την Μαδρίτη ο Κακά!

Αρνητικός στο ενδεχόμενο να φύγει από τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο Κακά. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός μίλησε τόσο με τον πρόεδρο του συλλόγου, Φλορεντίνο Πέρεθ, όσο και με τον προπονητή της ομάδας, Ζοσέ Μουρίνιο, και τους ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να φύγει από την ισπανική πρωτεύουσα, καθώς θέλει να αποδείξει ότι μπορεί να συνεισφέρει στην «βασίλισσα».

Αρνητικός στο ενδεχόμενο να φύγει από τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο Κακά.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός μίλησε τόσο με τον πρόεδρο του συλλόγου, Φλορεντίνο Πέρεθ, όσο και με τον προπονητή της ομάδας, Ζοσέ Μουρίνιο, και τους ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να φύγει από την ισπανική πρωτεύουσα, καθώς θέλει να αποδείξει ότι μπορεί να συνεισφέρει στην «βασίλισσα».

Μάλιστα, ο Φλορεντίνο Πέρεθ προτιμάει να κρατήσει τον Κακά στην ομάδα, παρά να τον πουλήσει σε κάποιον άλλο σύλλογο για ένα ποσό λιγότερο των 30 εκατομμυρίων ευρώ, την στιγμή που για να τον φέρει στην Μαδρίτη το καλοκαίρι του 2009 ξόδεψε περίπου 67 «χαρτιά».

Ωστόσο, την ίδια άποψη δεν φαίνεται πως έχει και ο Ζοσέ Μουρίνιο, οποίος πιστεύει ότι ο Βραζιλιάνος μπορεί να είναι ένας καλός παίκτης, αλλά δεν τον θέλει στη νέα... Ρεάλ που εκείνος έχει στο μυαλό του.

Eπιμέλεια: Θέμης Λιουδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x