Stoiximan Super League

Συνάντηση για το γήπεδο

Το έδαφος της επιστροφής στη Νέα Φιλαδέλφεια συνεχίζουν να καλλιεργούν στην ΑΕΚ. Σε συνάντηση του Ανδρέα Δημητρέλου με τη διοίκηση της Ερασιτεχνικής δεν προέκυψε κάτι νεότερο -δεδομένης και της αναμονής να ξεκαθαρίσει το πολιτικό σκηνικό. Συζητήθηκαν ωστόσο οι απαιτούμενες ενέργειες και συμφωνήθηκε να γίνουν το ταχύτερο δυνατό, ώστε να προχωρήσει το σχέδιο της κατασκευής γηπέδου.

Το έδαφος της επιστροφής στη Νέα Φιλαδέλφεια συνεχίζουν να καλλιεργούν στην ΑΕΚ.

Σε συνάντηση του Ανδρέα Δημητρέλου με τη διοίκηση της Ερασιτεχνικής δεν προέκυψε κάτι νεότερο -δεδομένης και της αναμονής να ξεκαθαρίσει το πολιτικό σκηνικό.

Συζητήθηκαν ωστόσο οι απαιτούμενες ενέργειες και συμφωνήθηκε να γίνουν το ταχύτερο δυνατό, ώστε να προχωρήσει το σχέδιο της κατασκευής γηπέδου.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής

«Πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα συνάντηση της διοίκησης της Ερασιτεχνικής με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Ανδρέα Δημητρέλο, με θέμα το γήπεδο. Συμφωνήθηκε η συνεργασία των δυο πλευρών σε όλα τα επίπεδα, με μοναδικό στόχο και σκοπό την κατασκευή του γηπέδου στον ιστορικό χώρο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Οι όποιες απαιτούμενες ενέργειες θα γίνουν το ταχύτερο δυνατό, με δεδομένο και το διαφαινόμενο ξεκαθάρισμα του πολιτικού σκηνικού. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο προς ανακοίνωση αυτή τη στιγμή, πέρα από την ειλικρινή διάθεση των δυο διοικήσεων για την επιστροφή της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x