Ειδήσεις

Μαντσίνι: «Πιο δυνατή η Ιταλία με Μπαλοτέλι»

Με πρόθεση να συμβουλέψει και όχι να… πάρει τη δουλειά του Τσέζαρε Πραντέλι ο Ρομπέρτο Μαντσίνι «έπλεξε» το εγκώμιο του Μάριο Μπαλοτέλι, χαρακτηρίζοντας τον ως τον καλύτερο επιθετικό της Ιταλίας. Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι τόνισε πως η Ιταλία είναι περισσότερο ανταγωνιστική ομάδα, όταν στη σύνθεσή της υπάρχει ο 21χρονος επιθετικός.

Με πρόθεση να συμβουλέψει και όχι να… πάρει τη δουλειά του Τσέζαρε Πραντέλι ο Ρομπέρτο Μαντσίνι «έπλεξε» το εγκώμιο του Μάριο Μπαλοτέλι, χαρακτηρίζοντας τον ως τον καλύτερο επιθετικό της Ιταλίας.

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι τόνισε πως η Ιταλία είναι περισσότερο ανταγωνιστική ομάδα, όταν στη σύνθεσή της υπάρχει ο 21χρονος επιθετικός.

«Ο Μάριο πρέπει πάντα να αγωνίζεται. Είναι ο καλύτερος και με αυτόν στην ενδεκάδα η εθνική ομάδα είναι ακόμη πιο δυνατή. Δεν θέλω να πάρω τη δουλειά του Πραντέλι, επειδή τα πηγαίνει πολύ καλά, αλλά έχω την εντύπωση πως ο Μάριο είναι ο καλύτερος επιθετικός της Ιταλίας.

Ο Μάριο είναι πρωταθλητής και ένας πρωταθλητής πάντα μπορεί να σε βοηθήσει να κερδίσεις πράγματα. Ο Κασάνο είναι ο δεύτερος επιθετικός και ο Ντι Νατάλε είναι καλός, αλλά έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά συγκριτικά με τον Μπαλοτέλι
», ήταν τα λόγια του τεχνικού των «πολιτών».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x