Ειδήσεις

Με Κλόζε ξεκινά η Γερμανία!

Την απόφαση να ρίξει στη μάχη τον Μίροσλαβ Κλόζε αντί του Μάριο Γκόμεζ στον αποψινό αγώνα της Γερμανίας με την Ελλάδα για τα προημιτελικά του Euro 2012 πήρε ο Γιόακιμ Λεβ, σύμφωνα με τον γερμανικό Τύπο. Αλλαγές στην επίθεση σκέφτεται ο τεχνικός των "πάντσερ".

Την απόφαση να ρίξει στη μάχη τον Μίροσλαβ Κλόζε αντί του Μάριο Γκόμεζ στον αποψινό αγώνα της Γερμανίας με την Ελλάδα για τα προημιτελικά του Euro 2012 πήρε ο Γιόακιμ Λεβ, σύμφωνα με τον γερμανικό Τύπο.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «πάντσερ» φαίνεται πως κατέληξε στον επιθετικό της Λάτσιο, ο οποίος μετρά 63 γκολ (δεύτερος πίσω μόνο από τον Γκερντ Μίλερ) σε 119 συμμετοχές με το εθνόσημο, αντί του φορ της Μπάγερν Μονάχου, ο οποίος είχε πετύχει τρία γκολ στους αγώνες της πρώτης φάσης.

Από εκεί και πέρα, ρεπόρτερ από την Γερμανία, μετέδωσε ότι ο Λεβ σκέφτεται να χρησιμοποιήσει τον Ρόις αλλά και τον Σούρλε. Σε αυτήν την περίπτωση είναι πολύ πιθανό να μείνει στον πάγκο ο Ποντόλσκι. Όλα αυτά βέβαια για την ώρα δεν είναι δεδομένα και όλα όπως φαίνεται θα απαντηθούν όταν γίνουν γνωστές οι 11άδες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x