Ιταλία

«Δεν φεύγω από τη Ρόμα»

Την επιθυμία του να παραμείνει στη Ρόμα και το ιταλικό πρωτάθλημα και την επόμενη σεζόν εξέφρασε ο Μπόγιαν Κρκιτς, παρά τις φήμες που τον θέλουν να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο των Μάλαγα και Λίβερπουλ. Ο 21χρονος επιθετικός τόνισε πως είναι ικανοποιημένος από το ιταλικό πρωτάθλημα, συμπληρώνοντας πως αναμένει η επόμενη σεζόν να είναι η πιο σημαντική για μένα.

Την επιθυμία του να παραμείνει στη Ρόμα και το ιταλικό πρωτάθλημα και την επόμενη σεζόν εξέφρασε ο Μπόγιαν Κρκιτς, παρά τις φήμες που τον θέλουν να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο των Μάλαγα και Λίβερπουλ.

Ο 21χρονος επιθετικός τόνισε πως είναι ικανοποιημένος από το ιταλικό πρωτάθλημα, συμπληρώνοντας πως αναμένει η επόμενη σεζόν να είναι η πιο σημαντική για μένα.

«Θα παραμείνω στη Ρόμα επειδή πιστεύω ότι αυτή είναι η καλύτερη επιλογή για μένα. Είμαι πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος με την πρώτη μου χρονιά στην Ιταλία.

Νομίζω ότι η επόμενη σεζόν θα είναι η πιο σημαντική της καριέρας μου και θέλω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό στο ιταλικό πρωτάθλημα
», ήταν τα λόγια του 21χρονος Ισπανός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x