Ειδήσεις

Μπαλοτέλι ο… εύστοχος!

Ένα μοναδικό επίτευγμα σημείωσε ο Μάριο Μπαλοτέλι στη χθεσινή πρόκριση της Ιταλίας επί της Αγγλίας, στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Euro 2012. Ο διεθνής επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι δεν έχει αστοχήσει σε κανένα από τα δέκα πέναλτι που έχει εκτελέσει σε επίσημους αγώνες. Ο 22χρονος στράικερ δήλωσε «παρών» στα δύσκολα για την ομάδα του Τσέζαρε Πραντέλι, όπως έχει πράξει για τους «πολίτες» και παλιότερα για την Ίντερ.

Ένα μοναδικό επίτευγμα σημείωσε ο Μάριο Μπαλοτέλι στη χθεσινή πρόκριση της Ιταλίας επί της Αγγλίας, στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Euro 2012.

Ο διεθνής επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι δεν έχει αστοχήσει σε κανένα από τα δέκα πέναλτι που έχει εκτελέσει σε επίσημους αγώνες.

Ο 22χρονος στράικερ δήλωσε «παρών» στα δύσκολα για την ομάδα του Τσέζαρε Πραντέλι, όπως έχει πράξει για τους «πολίτες» και παλιότερα για την Ίντερ.

Σε ανύποπτο χρόνο κατά το παρελθόν ο Ρομπέρτο Μαντσίνι (προπονητής της αγγλικής ομάδας) και ο Τζο Χαρτ (χθεσινός του αντίπαλος και συμπαίκτης του στη Σίτι) έχουν υμνήσει τη συγκεκριμένη ικανότητα του Μπαλοτέλι, ο οποίος τις προηγούμενες μέρες δέχθηκε δριμεία κριτική για τη συμπεριφορά του στις τάξεις των «ατζούρι».

Δείτε ένα από τα κρίσιμα πέναλτι που έχει ευστοχήσει ο Ιταλός κόντρα στην Τότεναμ



Θυμηθείτε το χθεσινό εύστοχο πέναλτι



Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x