Ειδήσεις

Οι αριθμοί επιβάλλουν «λίφτινγκ»

Αλλαγές προανήγγειλε ο Ρόι Χότζον στο αγωνιστικό προφίλ και στιλ που θα ακολουθήσει από εδώ και στο εξής η εθνική Αγγλίας, με την παρουσία στο Euro 2012 να κρίνεται επιτυχημένη, αλλά την επόμενη ημέρα να επιβάλλει ολοκληρωτικό «λίφτινγκ». Το england365.gr εξηγεί –με νούμερα- γιατί πρέπει να συμβεί κάτι τέτοιο άμεσα.

Αλλαγές προανήγγειλε ο Ρόι Χότζον στο αγωνιστικό προφίλ και στιλ που θα ακολουθήσει από εδώ και στο εξής η εθνική Αγγλίας, με την παρουσία στο Euro 2012 να κρίνεται επιτυχημένη, αλλά την επόμενη ημέρα να επιβάλλει ολοκληρωτικό «λίφτινγκ».

Το england365.gr εξηγεί –με νούμερα- γιατί πρέπει να συμβεί κάτι τέτοιο άμεσα.

Τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι η επόμενη πρόκληση και ο στόχος δεν είναι άλλος από την πρόκριση.

Μπορεί ο Ρόι Χότζον να τόνισε –κατά την επιστροφή της ομάδας- ότι τα στατιστικά και οι αριθμοί δεν έχουν σημασία, ωστόσο αυτά δείχνουν την πραγματικότητα.

Η Αγγλία πρέπει να αλλάξει το αγωνιστικό της στιλ, με τα σχόλια στον αγγλικό Τύπο να είναι ιδιαίτερα επικριτικά για την τόσο σθεναρή «προσκόλληση» στην αμυντική τακτική. Δείτε στο england365.gr τη θέση που είχαν τα «τρία λιοντάρια» -σε σχέση με τις ομάδες που συμμετείχαν στα προημιτελικά- και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x