Ειδήσεις

Μπέντο: «Μπορούμε να νικήσουμε τους Ισπανούς»

Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο προπονητής της εθνικής Πορτογαλίας, Πάουλο Μπέντο, για τον ημιτελικό κόντρα στην αντίστοιχη της Ισπανίας. Ο 43χρονος τεχνικός πιστεύει πως ο αγώνας κόντρα στους «φούριας ρόχας» θα είναι δύσκολος, αλλά αν οι παίκτες κάνουν το γνωστό παιχνίδι τους έχουν πιθανότητες να πάρουν την πρόκριση, ενώ μίλησε πως αυτό το παιχνίδι το περιμένουν πως και πως οι Πορτογάλοι.

Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο προπονητής της εθνικής Πορτογαλίας, Πάουλο Μπέντο, για τον ημιτελικό κόντρα στην αντίστοιχη της Ισπανίας.

Ο 43χρονος τεχνικός πιστεύει πως ο αγώνας κόντρα στους «φούριας ρόχας» θα είναι δύσκολος, αλλά αν οι παίκτες κάνουν το γνωστό παιχνίδι τους έχουν πιθανότητες να πάρουν την πρόκριση, ενώ μίλησε πως αυτό το παιχνίδι το περιμένουν πώς και πώς οι Πορτογάλοι.

«Φυσικά θα υπάρξουν στιγμές στο παιχνίδι μας που θα μπορούμε να ανταλλάξουμε πολλές πάσες μεταξύ μας. Θέλουμε να έχουμε κατοχή της μπάλας στον αγώνα, όμως γνωρίζουμε πως θα αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που είναι η καλύτερη της διοργάνωσης σε αυτόν τον τομέα. Θα γίνει ένα παιχνίδι υπομονής, αλλά έχουμε την φιλοδοξία και το κουράγιο για να τα καταφέρουμε. Στόχος μας είναι να μην αμυνόμαστε σε όλο τον αγώνα», τόνισε αρχικά ο Μπέντο.

Επίσης, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Πορτογαλίας μίλησε και για το κλίμα που επικρατεί αυτές τις μέρες στην χώρα της Ιβιρικής χερσονήσου, λίγες ώρες πριν το ματς με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ισπανίας: «Ξέρουμε ότι όλη η Πορτογαλία μας στηρίζει και θα προσπαθήσουμε να επεκτείνουμε λίγο ακόμη την παραμονή μας στο τουρνουά και να φτάσουμε μέχρι τον τελικό. Αυτή είναι μία στιγμή χαράς για όλη τη χώρα. Τώρα όλοι στην Πορτογαλία πιστεύουν στην ποιότητα που διαθέτει αυτή η ομάδα, χάρη στην προσπάθεια που έχουν δείξει όλοι παίκτες».

Μάλιστα, ο 43χρονος τεχνικός αναφέρθηκε στο αγωνιστικό στυλ της ομάδας του, αλλά και στον αγώνα κόντρα στους «φούριας ρόχας», πριν από δύο χρόνια στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής: «Έχουμε την δική μας “ταυτότητα” παιχνιδιού και θα προσπαθήσουμε να την δείξουμε στον αγώνα. Είναι φυσιολογικό πως οι ομάδες βελτιώνονται με το πέρασμα του χρόνου. Έχουμε την ευκαιρία να φτάσουμε στον δεύτερο τελικό της ιστορίας μας. Το παιχνίδι που έγινε μεταξύ πριν από δύο χρόνια δεν έχει καμία σχέση με το αυριανό, καθώς μιλάμε για τον ημιτελικό του Euro».

Βέβαια, οι δημοσιογράφοι που ήταν στην συνέντευξη Τύπου ρώτησαν για το γεγονός πως η Πορτογαλία έχει δύο μέρες παραπάνω ξεκούρασης, εν αντιθέσει με τους Ισπανούς: «Τι μπορώ να πω γι’ αυτό; Ακόμη και σε αυτό το επίπεδο τέσσερις μέρες ξεκούρασης είναι αρκετές για τους ποδοσφαιριστές τέτοιου επιπέδου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x