Ειδήσεις

Ξεκαθαρίζει για τρεις στην Ιταλία

Μία μέρα πριν τον αγώνα της Ιταλίας με την Γερμανία θα ξεκαθαρίσει εάν θα είναι σε θέση να αγωνιστούν οι Ντανιέλε Ντε Ρόσι, Ιγκνάσιο Αμπάτε και Τζόρτζιο Κιελίνι. Οι παίκτες των «σκουάντρα ατζούρα» είναι αμφίβολοι για τον ημιτελικό του Euro, με τον γιατρό της ομάδας να λέει ότι θα γίνει αγώνας δρόμου προκειμένου να προλάβουν το ματς.

Μία μέρα πριν τον αγώνα της Ιταλίας με την Γερμανία θα ξεκαθαρίσει εάν θα είναι σε θέση να αγωνιστούν οι Ντανιέλε Ντε Ρόσι, Ιγκνάσιο Αμπάτε και Τζόρτζιο Κιελίνι.

Οι παίκτες των «σκουάντρα ατζούρα» είναι αμφίβολοι για τον ημιτελικό του Euro, με τον γιατρό της ομάδας να λέει ότι θα γίνει αγώνας δρόμου προκειμένου να προλάβουν το ματς.

«Και οι τρεις προοδεύουν και θα κάνουμε οτιδήποτε είναι δυνατό, έως το τελευταίο λεπτό, ώστε να είναι διαθέσιμοι», ήταν τα λόγια του πλέον αρμόδιου.

Όσον αφορά την κατάσταση της ομάδας τόνισε: «Υπάρχει κούραση, αλλά είναι φυσικό μετά το άγχος και την πίεση που είχαν τα τελευταία ματς. Κάνουμε τα πάντα για να ανακτήσουμε την ενέργειά μας».

Επιμέλεια: Χρήστος Φιλόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x