Ειδήσεις

Σάντος: «Ισπανία-Πορτογαλία; Το παίζω… τριπλή»

Ανοικτός σε κάθε αποτέλεσμα είναι ο αποψινός ημιτελικός ανάμεσα σε Ισπανία και Πορτογαλία σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε ο Φερνάντο Σάντος σε ΜΜΕ της χώρας του. Ο τεχνικός της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου πάντως, εξέφρασε την άποψη ότι σε αντίθεση με τις άλλες αναμετρήσεις του παρελθόντος, αύτη τη φορά η Πορτογαλία έχει τα… φόντα να ξεπεράσει το εμπόδιο των «φούριας ρόχας».

Ανοικτός σε κάθε αποτέλεσμα είναι ο αποψινός ημιτελικός ανάμεσα σε Ισπανία και Πορτογαλία σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε ο Φερνάντο Σάντος σε ΜΜΕ της χώρας του.

Ο τεχνικός της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου πάντως, εξέφρασε την άποψη ότι σε αντίθεση με τις άλλες αναμετρήσεις του παρελθόντος, αύτη τη φορά η Πορτογαλία έχει τα… φόντα να ξεπεράσει το εμπόδιο των «φούριας ρόχας».

«Είμαι Πορτογάλος, θέλω να νικήσει η Πορτογαλία, αλλά εάν θα έπαιζα το παιχνίδι αυτό στο ΠΡΟΠΟ τότε θα το έπαιζα τριπλή. Είναι ένα παιχνίδι ανοικτό σε κάθε αποτέλεσμα», τόνισε ο Φερνάντο Σάντος και συνέχισε:

«Η Ισπανία δεν είναι 2-3 παίκτες, είναι η μισή Ρεάλ Μαδρίτης και η μισή Μπαρτσελόνα. Πιστεύω ότι το παιχνίδι θα κριθεί από την ομαδικότητα. Έτσι κι εμείς δεν πρέπει να τα περιμένουμε όλα από τον Ρονάλντο. Η Ισπανία είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα αλλά αυτή τη φορά μπορούμε να τα καταφέρουμε. Δεν είμαστε αουτσάιντερ, μπορούμε να περάσουμε», κατέληξε…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x