Ειδήσεις

Σβαϊνστάιγκερ: «Ίσως ήρθε η σειρά της Ιταλίας»

Αισιόδοξος για τη νίκη της Γερμανίας επί της Ιταλίας, παρά τη δυσμενή παράδοση, εμφανίζεται ο Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ εν όψει του αυριανού ημιτελικού του Euro 2012.

Αισιόδοξος για τη νίκη της Γερμανίας επί της Ιταλίας, παρά τη δυσμενή παράδοση, εμφανίζεται ο Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ εν όψει του αυριανού ημιτελικού του Euro 2012.

«Σεβόμαστε, αλλά δεν φοβόμαστε την Ιταλία. Αν δεν σέβεσαι τον αντίπαλό σου, είσαι ανόητος. Η Ιταλία είναι μία μεγάλη ποδοσφαιρική δύναμη και τα δύο τελευταία χρόνια έχει κάνει βήματα μπροστά. Όμως εμείς είμαστε έτοιμοι για τον επόμενο μεγάλο αντίπαλο. Έχουμε νικήσει τη Βραζιλία, την Αργεντινή και την Ολλανδία, ίσως είναι η σειρά της Ιταλίας. Έχουμε καλές μονάδες και ένα πολύ καλό σύνολο, γι’ αυτό αισιοδοξώ. Από το 2005 και μετά αυτή η ομάδα σημειώνει συνεχή πρόοδο, μας λείπει ένας μεγάλος τίτλος, αλλά νιώθω πως πλησιάζουμε όλο και περισσότερο», τόνισε.

Για την αγωνιστική του κατάσταση μετά τα προβλήματα που παρουσίασε στον προημιτελικό απέναντι στην Ελλάδα, είπε: «Είμαι 100% έτοιμος και ανυπομονώ να αγωνιστώ. Μετά το ματς με την Ελλάδα είχα κάποιες ενοχλήσεις στον αστράγαλο, αλλά τώρα αισθάνομαι καλά».

Ο «Σβάινι» ξεχωρίζει τον Αντρέα Πίρλο από την Ιταλία. «Μου αρέσει το στυλ παιχνιδιού του. Είναι 33 ετών, αλλά έχει κάνει σπουδαίες εμφανίσεις στο Euro 2012. Είναι ο παίκτης που μου αρέσει περισσότερο από την ιταλική ομάδα».

Τέλος, ερωτηθείς για το αν η ομάδα του έχει κάνει έξτρα προπόνηση για το ενδεχόμενο των πέναλτι, ο μέσος της Μπάγερν απάντησε: «Όχι, δεν έχουμε κάνει εντατική προπόνηση στα πέναλτι. Κάποιες φορές μετά την προπόνηση εκτελούμε κάποια πέναλτι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x