Ειδήσεις

«Δύσκολο να προπονείς την Ολλανδία»

Την απογοήτευσή του από την απόφαση του Μπερτ Φαν Μάρβαϊκ να αποχωρήσει από τον πάγκο της Ολλανδίας εξέφρασε ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ. Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός τόνισε τις δυσκολίες αλλά και την πίεση που πρέπει να διαχειρίζεται ο τεχνικός των «οράνιε». Ακόμη, συμπλήρωσε πως δεν γνωρίζει ποιος θα τον αντικαταστήσει.

Την απογοήτευσή του από την απόφαση του Μπερτ Φαν Μάρβαϊκ να αποχωρήσει από τον πάγκο της Ολλανδίας εξέφρασε ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ.

Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός τόνισε τις δυσκολίες αλλά και την πίεση που πρέπει να διαχειρίζεται ο τεχνικός των «οράνιε». Ακόμη, συμπλήρωσε πως δεν γνωρίζει ποιος θα τον αντικαταστήσει.

«Μετά τον αποκλεισμό από το Euro πολλά ειπώθηκαν. Είναι κρίμα που η απόφαση έχει παρθεί. Ο Φαν Μάρβαϊκ ήταν πολύ καλός με τους παίκτες, όλοι ξέρουμε ότι είναι πολύ δύσκολα να είσαι προπονητής στην εθνική ομάδα.

Δεν έχεις μόνο να διαχειριστείς τα Μέσα, αλλά στην Ολλανδία πρέπει να αντιμετωπίσεις 16 εκατομμύρια προπονητές. Η πίεση είναι μεγάλη
», ήταν τα λόγια του Σνάιντερ για να συμπληρώσει στη συνέχεια.

«Περπατούσα προς το εστιατόριο όταν βομβαρδίστηκα από κλήσεις και από μηνύματα. Για μένα όπως και για όλους αυτή είναι μια καινούρια κατάσταση. Ακόμη δεν ξέρουμε ποιος θα είναι ο καινούριος προπονητής», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x