Ειδήσεις

Φάμπρεγκας: «Αυτό είπα… στην μπάλα» (video)

Σε χρυσή αλλαγή και άνθρωπο της τελευταίας στιγμής καθιερώνεται για την Ισπανία ο Σεσκ Φάμπρεγκας. Έτσι μετά την ασίστ στο νικητήριο γκολ στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου και το εύστοχο τελευταίο πέναλτι στον προημιτελικό του Euro 2008 απέναντι στην Ιταλία, αυτή τη φορά έβαλε την υπογραφή του και στην πρόκριση των «φούριας ρόχας» στον τελικό του Euro 2012 ευστοχώντας από την άσπρη βούλα.

Σε χρυσή αλλαγή και άνθρωπο της τελευταίας στιγμής καθιερώνεται για την Ισπανία ο Σεσκ Φάμπρεγκας. Έτσι μετά την ασίστ στο νικητήριο γκολ στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου και το εύστοχο τελευταίο πέναλτι στον προημιτελικό του Euro 2008 απέναντι στην Ιταλία, αυτή τη φορά έβαλε την υπογραφή του και στην πρόκριση των «φούριας ρόχας» στον τελικό του Euro 2012 ευστοχώντας από την άσπρη βούλα. Φαίνεται πως ο νεαρός Καταλανός μιλάει στην μπάλα. Κυριολεκτικά!

«Είχα ένα παράξενο προαίσθημα για τα πέναλτι και το σκεφτόμουν από το απόγευμα πριν τον αγώνα. Η ζωή μου έδωσε μία ακόμη τέτοια ευκαιρία. Αρχικά μου είχαν πει να εκτελέσω το δεύτερο πέναλτι, αλλά αρνήθηκα και ζήτησα το πέμπτο. Πριν πάω για την εκτέλεση είπα στην μπάλα πως θα πρέπει να γράψουμε ιστορία και πως δεν θα πρέπει να με απογοητεύσει», τόνισε ο μεσοεπιθετικός της Μπαρτσελόνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x