Ειδήσεις

Μπράιτνερ: «Δύσκολο να βρεις το νικητή»

Για το σημερινό παιχνίδι της Ιταλίας με την Γερμανία μίλησε στην ιστοσελίδα της UEFA ο Πολ Μπράιτνερ. Ο παλαίμαχος Γερμανός άσος εξέφρασε την επιθυμία του να είναι τα "πάντσερ" η ομάδα που θα περάσει στον τελικό, ενώ αναφέρθηκε και στο αστέρι της Ιταλίας, Αντρέα Πίρλο.

Για το σημερινό παιχνίδι της Ιταλίας με την Γερμανία μίλησε στην ιστοσελίδα της UEFA ο Πολ Μπράιτνερ.

Ο παλαίμαχος Γερμανός άσος εξέφρασε την επιθυμία του να είναι τα "πάντσερ" η ομάδα που θα περάσει στον τελικό, ενώ αναφέρθηκε και στο αστέρι της Ιταλίας, Αντρέα Πίρλο.

«Είναι πολύ δύσκολο να κάνεις μία πρόβλεψη για το σημερινό ματς. Σαν οπαδός της Γερμανίας δεν θα σας πω ότι θα χάσουμε, όπως θα έκανε κι ένας της Ιταλίας. Εφόσον κερδίσουμε, δεν με νοιάζει το αποτέλεσμα του αγώνα»

Για το ενδεχόμενο να ψηφιστεί ο Αντρέα Πίρλο ως ο καλύτερος παίκτης της διοργάνωσης είπε: «Εάν η Ιταλία κερδίσει το τρόπαιο, τότε σίγουρα θα είναι υποψήφιος. Για να είσαι ο κορυφαίος μίας διοργάνωσης σαν κι αυτή θα πρέπει να παίξεις στον τελικό και να τον κερδίσεις. Εάν αποκλειστείς νωρίτερα δεν μπορείς να είσαι ο καλύτερος ή να πάρεις την "Χρυσή Μπάλα", όποιος κι αν είσαι. Εάν το 1974 μας είχε κερδίσει στον τελικό, τότε ο κορυφαίος θα ήταν ο Γιόχαν Κρόιφ».

Ο Πολ Μπράιτνερ ήταν μέλος της ομάδας της Δυτικής Γερμανίας που κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Κύπελλο του 1972 και το Παγκόσμιο του 1974.

Επιμέλεια: Χρήστος Φιλόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x